04202024sob

Levickú florbalovú ligu čaká posledné kolo základnej časti

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. januára 2019 - Deviate kolo základnej časti Levickej florbalovej ligy sa odohralo 12. januára. Keďže v poslednom 10. kole sa odohrajú už iba tri zápasy, hráčov sme poprosili, aby nám zhodnotili výkony svojich tímov v základnej časti. Zaujímalo nás aj to, kto je pre nich ašpirantom na tohtoročný titul.

Levickú florbalovú ligu čaká posledné kolo základnej časti

ZSNS (Samuel Haszics): Počas základnej časti sme zažili slávnejšie momenty, ale aj pády. Výsledkovo sme síce nejako neprekvapili, ale som hrdý na našich chalanov, lebo v každom zápase bojovali tak, aby sme potrápili aj tímy, na ktoré sme podľa ostatných "papierovo" nemali. Celkovo by som povedal, že to bola jazda. Rád by som povedal, že vyhrá náš tím, ale buďme optimisti. Najväčšie šance dávam Vlkom, Dobre no a Danfossu, ale favoritmi môžu byť aj weKings a B4. Ťažko vybrať jedného favorita, lebo liga je stále vyrovnanejšia.

Da bum tss (Roman Taldík): Napriek všetkému naše výkony hodnotím pozitívne. Tí chalani a baby, čo prišli, nechali v každom zápase aj dušu, no žiaľ, to často nestačilo, a to aj pre našu slabú dochádzku. V základnej časti sme dokázali čeliť aj silnejším súperom, takže pred play-off určite neskladáme zbrane a ideme bez rešpektu do súpera. Mojím favoritom na zisk titulu sú čierne kone celej ligy z tímu weKings.

UCEL liečivá mastička

Vlci (Peter Kollár): So základnou časťou vládne spokojnosť. Posledné zápasy sme mali trochu problém s dochádzkou, chodilo nás na ligu málo, to sa musí do play-off zmeniť. Všetci sa už tešíme na vyvrcholenie tohtoročnej sezóny.
Podľa mňa je tam 5 tímov – Dobre no, weKings, B4, Danfoss a my, ktoré sa o titul určite pobijú. Verím ale, že na konci sa budeme tešiť my 

Šahy Flamingos (Ricardo Bolemant): Po základnej časti sme chceli skončiť v tabuľke na lepšom mieste. Mali sme viacero veľmi tesných zápasov, kde rozhodoval jeden gól alebo až nájazdy, lenže niektoré sme aj prehrali s veľkým gólovým rozdielom. Teší ma, že sa nám podarilo potrápiť favoritov, ako aj teraz Vlkov. Určite sme sa od začiatku sezóny viac zohrali a tvoríme dobrý kolektív, čo je základ. Najväčším favoritom na titul sú podľa mňa weKings, mne osobne sa ich hra veľmi páči, ale taktiež tím Dobre no má veľkú šancu zvíťaziť.

weKings (Matej Kvočka): Pred sezónou som sa obával, ako bude vyzerať náš výkon v základnej časti, keďže sme boli nanovo poskladaný tím. Zo začiatku sezóny hrali Vlci veľmi dobre, tak sme si dali za cieľ 2. miesto v skupine. Zvyšok sezóny sa však vyvinul tak, že sme mohli bojovať o 1. miesto, a to sa nám aj podarilo. Zlepšovali sme sa od zápasu k zápasu a najviac ma potešilo, že sme hrali ako jeden tím. Je dobré vedieť, že s určitosťou patríme medzi 4 najlepšie tímy, lebo liga bola tento rok najvyrovnanejšia spomedzi všetkých ročníkov. Za favorita na titul považujem tím B4. Ak sú v plnej zostave, tak hrajú krásny florbal. Viem to aj z vlastnej skúsenosti, pretože náš vzájomný zápas bol pre nás najťažším v sezóne.

Arch Enemies (Adam Jánoška): Výkon v základnej časti hodnotím pozitívne, aj keď nám úvod sezóny veľmi nevyšiel a mali sme problémy s disciplínou. Zo všetkého sme sa ale otriasli, a teraz už hráme disciplinovane, dokonca sme to uhrali na 3. miesto v skupine, čo je podľa mňa na nováčika vynikajúce. Mojím favoritom na titul sú weKings.

Danfoss Red Stars (Rastislav Mištík): Výkon môjho tímu hodnotím v podstate pozitívne. Hráme to, čo aj minulú sezónu. Trochu máme problém s dochádzkou, ale už sa plne sústredíme na play-off. Tam už musíme prísť v plnej sile a ukázať našu starú dobrú hru. Ašpirantom na titul je pre mňa Dobre no. A okrem nich, samozrejme, my 

Dobre no (Jozef Belluš): Náš výkon v základnej časti by som hodnotil ako rozpačitý. Na začiatku sezóny sme podávali kvalitné výkony, často sme striedali, strieľali a jednoducho to tam padalo. Posledné zápasy ale boli plné zaváhaní, a aj napriek snahe to nešlo. Ťažko povedať, keby sa pozrieme na súpisky jednotlivých tímov, favoritom ligy by boli jednoznačne Vlci, avšak ich výkony podľa mňa nenaplnili očakávania, no aj napriek tomu sa radia do užšieho kruhu favoritov, ako aj ďalší tím weKings, ďalej nevyspytateľný Danfoss a my. Samozrejme, v play-off sa môže stať hocičo, najmä v osemfinále, ktoré sa hrá iba na jeden zápas. Verím, že zvíťazí ten najlepší tím a dúfam, že pri doladení detailov to budeme práve my.

Sharks (Jozef Kušnierik): Naše výkony boli ako na hojdačke. Boli zápasy, na ktoré sa nedalo pozerať, v ktorých sme podali katastrofálny výkon, a boli aj také, ktoré boli aj pre nás prekvapením. Je to teda zložité hodnotiť. Každopádne, medzi favoritov nepatríme. Do osemfinále ideme s tým, že môžeme len prekvapiť. Potrebujeme na našich výkonoch ešte veľa popracovať. Uvidíme, čo bude ďalšiu sezónu, či káder ostane pokope. Je tam ešte veľa veľa práce. Keď tak sledujem základnú časť, myslím si, že Vlci a weKings by mali byť najväčší ašpiranti na titul. Bez akýchkoľvek problémov by im však mohli sekundovať B4, ak im vyjdú zápasy. Neviem. Danfoss Red Stars by sa museli dať trošku dokopy, predsa len posledné kolá trochu padli. Možno je to tým, že majú jasný postup do play-off z dobrého miesta. No a nesmieme zabúdať na Dobre no. Pre mňa budú čiernym koňom, aj keď to znie hlúpo, ale oni môžu hrať naozaj čokoľvek.

B4 (Marek Marko): Keďže máme tento rok iný systémy hry a do play-off postupujú všetci, náš cieľ bol umiestniť sa v tabuľke čo najlepšie, a mať tak dobrú pozíciu pred play-off. Dnes, keď viem, že máme z 12 zápasov 7 víťazstiev, môžem povedať, že som spokojný. Ešte stále máme šancu na 2. miesto v tabuľke, čo by bol pre nás vynikajúci výsledok. Každopádne si myslím, že najväčším ašpirantom na titul sú hráči weKings a dobre hrajúci Vlci. Našťastie, nikto nevie predpovedať majstra, a preto máme šancu všetci, aj MY!

Výsledky 9.kola:
Dobre no - Sharks 5:1
Danfoss Red Stars - weKings 0:7
Šahy Flamingos - Arch Enemies 2:15
ZSNS - weKings 2:6
B4 - Da bum tss - PRELOŽENÝ
Šahy Flamingos - Vlci 8:10
ZSNS - Da bum tss 4:9

Článok: Redakcia LFL, foto: Bianka Zsigmondová

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre