04242024str

Výsledky a hodnotenie 3. kola Levickej florbalovej ligy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 12. novembra 2018 - Komunálne voľby za nami a s nimi aj 3. kolo 6. ročníka Levickej florbalovej ligy, v ktorom teda nebola núdza o góly. Opäť vám prinášame reakcie jednotlivých hráčov, od ktorých sme zisťovali, ako hodnotia odohraté zápasy a ako sa im hralo.

Výsledky a hodnotenie 3. kola Levickej florbalovej ligy

1.zápas: Danfoss Red Stars:ZSNS 11:2

Rastislav Mištík: (Danfoss Red Stars): V poslednom vzájomnom zápase sme vyhrali rozdielom jediného gólu, a tak sme si dnes povedali, že ZSNS nemôžeme podceniť a musíme zabrať hneď od začiatku zápasu. Nakoniec sme celkom poľahky zvíťazili. Mne osobne sa hralo veľmi dobre. Na hokejke som cítil pohodu, ktorú som pretavil do 2 gólov a zopár asistencií.

Samuel Haszics (ZSNS): Bol to naozaj náročný zápas. Mal som pocit, akoby sme nastúpili proti úplne inému Danfossu ako minule. Boli aktívnejší, vychádzali im rýchle kombinácie, šli viac do súbojov a čo bolo pre nás najhoršie, perfektne im vychádzala koncovka. Jednoducho povedané - klobúk dole pred súperom.  Čo sa týka môjho výkonu, pravdupovediac, nebolo to med lízať. Bol to rýchly zápas zo strany na stranu. Zápas sa často dostával do vyhrotených súbojov, po fyzickej stránke to bolo pre mňa náročné. Ale inak som si zápas, ako vždy, užil.

2.zápas: Vlci:Da bum tss 12:5

Peter Kollár (Vlci): Dnešný zápas bol veľmi podobný tomu z minulého kola, od začiatku sme išli jasne za víťazstvom, čo sa nám aj s prehľadom podarilo. Mne osobne sa hralo fajn. S chalanmi je radosť hrať, za čo patrí pochvala nášmu kapitánovi, že nás dal dokopy.

Roman Taldík (Da bum tss): Zápas ovplyvnil hlavne náš nízky počet hráčov. Priebeh bol tým pádom jasný. Súpera hodnotiť nebudem, výsledok hovorí za všetko. Z našej strany prišlo aj pár svetlých momentov, ale to je asi tak všetko. Musíme sa zlepšiť vo všetkých oblastiach hry a hlavne chodiť na zápasy v normálnom počte. Mne osobne sa zápas celkom vydaril a hralo sa mi dobre. Liga má omnoho vyššiu úroveň ako som čakal a už sa teším na ďalšie kolá a hlavne prítomnosť mojich spoluhráčov.

3.zápas: B4:Danfoss Red Stars 4:3

Marek Marko (B4): Ak vezmeme na zreteľ, že sme mali problém s počtom hráčov, tak zápas proti Danfossu sa pre nás vyvíjal od začiatku pozitívne. Dostávali sme sa do šancí, ktoré sme, našťastie, dokázali zužitkovať. Naša nová posila - M. Hronec - ukázal prehľad v hre a zásoboval ma dobrými prihrávkami, vďaka čomu sa mi podarilo streliť všetky 4 góly. Obrana na čele s brankárom Borisom nás podržala, a tak sa môžeme tešiť z dôležitého skalpu úradujúceho majstra.

Rastislav Mištík (Danfoss Red Stars): Náš druhý zápas bol už o niečom inom. B4 je vždy ťažký súper. Myslím, že remíza by bola spravodlivá, pretože súper nemal od nás navrch, iba využil šance, ktoré sme my, naopak, premárnili. V tomto zápase sa mi hralo tiež fajn, aj keď oproti prvému zápasu, tu bolo ťažšie presadiť sa. Prehra nás môže ale posunúť ďalej a poučíme sa z chýb. Teším sa na ďalšie zápasy.

4.zápas: Da bum tss:Sharks 4:6

Roman Taldík (Da bum tss): Druhý zápas dnešného skončil ako skončil, ale vôbec nemusel. Vôbec sme nezachytili úvod zápasu a súper nám ušiel na hrozivých 6:0. Za čo, samozrejme, mohol náš počet, ale to by som sa už len opakoval. Znova tam bolo dosť svetlých momentov, na ktorých by sa dalo stavať do budúcna. Za toho stavu to už bolo voľnejšie, a tak som dostal viac priestoru aj na pár individuálnych akcií, z ktorých čo-to padlo, za čo som síce rád, ale nepodarilo sa to ani zdramatizovať, keďže to už prišlo neskoro. Dnes odchádzame sklamaní po dvoch prehrách. Každopádne, je čo zlepšovať.

Alan Šimkovič (Sharks): Úvod zápasu bol v našej réžii, vychádzali sme zo zabezpečenej obrany a kombinačnou hrou sme plynule prechádzali do útoku. Súpera sme dostali pod tlak, z ktorého prišli prvé góly. Za stavu 4:0 sme mali príležitosť skúsiť zmenu v zložení „štvoriek“ a doladiť povestnú chémiu vo formáciách. Do 2. tretiny sme nastúpili so zmenami, čo sa nakoniec ukázalo ako nie až tak dobrý nápad. I keď sme si vytvorili veľa šancí, v koncovke sme ich nevedeli premeniť a súper nás začal atakovať rýchlymi kontrami, z ktorých sme inkasovali. V 3. tretine sme prestali udávať tempo, čím sme sa prispôsobili hre súpera a dostali dva góly. Chcel by som pripomenúť, že Da bum tss chýbali dlhoročné opory tímu a hrali v oklieštenej zostave, čo nám trochu berie radosť z prvého víťazstva. Mne osobne sa hrá v nových priestoroch lepšie a som rád, že sa liga presunula do T18, kde je väčšie ihrisko. Je tak viac priestoru pre technických hráčov, peknú kombinačnú hru. Kvalita ligy celkovo stúpla.

5.zápas: B4:Šahy Flamingos 5:4

Marek Marko (B4): V tomto zápase sme sa od začiatku až do konca trápili v koncovke. Dokázali sme sa dostať do kombinácie, ale následné úspešné zakončenie nás opustilo. Súper nás zaskočil dobrou obranou a v 1. tretine nás vyškolil z efektivity. Našťastie, v 3. tretine sme dokázali sériou 3 gólov otočiť duel v náš prospech a dobojovali sme ho do šťastného konca. Mne osobne sa druhý zápas nevydaril podľa predstáv, ale 2+1 a tímové víťazstvo beriem všetkými desiatimi.

Veronika Belicová (Šahy Flamingos): Dnešný zápas s B4 bol veľmi vyrovnaný. Do zápasu sme šli s tým, že vyhráme. Od začiatku sme hrali koncentrovane, vďaka čomu sme po 1. tretine vyhrávali 3:1. V 2. tretine sme viackrát chybovali v obrane a súper vyrovnal. Zápas sme si užili, hral sa dobrý florbal, avšak prehra o jeden gól nás mrzí.

6.zápas: Arch Enemies:weKings 1:10

Roman Kubica (Arch Enemies): Aj keď by som sa radšej k dnešnému zápasu nevracal, musím len smutne konštatovať, že sme opäť zlyhali v disciplíne. Súper hral veľmi dobre a šanca zdolať ho tu bola len za predpokladu, že sa budeme vyvarovať vylúčeniam. V závere 1. tretiny, ktorú sme mali celkom dobre rozohranú, sa však spustila séria zbytočných vylúčení, ktoré sa premietli aj do konečného výsledku. Neviem, ako sa hralo chalanom, ale ja som ako brankár v 1. tretine čelil nepríjemným strelám súpera, pri ktorých sa mi podarilo "chytiť sa". To je pre brankára dôležité, lebo vtedy vie podržať tím aj pri zaváhaniach v obrane. Žiaľ, tých vylúčení bolo príliš veľa a s pribúdajúcim časom už ubúdali sily a aj chuť do hry.

Roman Kvočka (weKings): Začiatok zápasu nevyšiel podľa našich predstáv, rozbiehali sme sa pomaly a hrali sme to na náhodu. Prvý gól nás upokojil a napriek tomu, že sa súperovi podarilo v 2. tretine skórovať, boli sme v hernej pohode a zápas sme si postrážili. Mrzia ma ale tri veci: To, že sme súperovi nedali ešte o 5 gólov viac, lebo príležitostí bolo veľa. Ďalej to, že sa nám nepodarilo udržať čisté konto a nakoniec, že zápas bol pre pár jednotlivcov zbytočne prerušovaný a nervózny. Rozhodcovia ho zvládli na výbornú a je škoda, že niektorí hráči neovládajú základné florbalové pravidlá, no napriek tomu sa dohadujú, provokujú a zbytočne robia dusnú atmosféru. Keď je niekto každý zápas na trestnej lavici, mal by sa zamyslieť. Ako to však v takýchto zápasoch býva, emócie potom trochu lomcovali aj s nami. Mne osobne sa hralo veľmi dobre. Túto sezónu zatiaľ síce veľa bodov nezbieram, no som rád, že som prelomil tú moju streleckú sterilitu.

7.zápas: Šahy Flamingos:Dobre no 0:9

Veronika Belicová (Šahy Flamingos): V zápase s Dobre no sme boli už vyčerpaní, nevládali sme, no aj napriek tomu sme 1. tretinu prehrali len 1:0. Zápas tak bol otvorený, avšak po zvyšok zápasu sme už len bránili a snažili sa streliť aspoň gól. Chcem pochváliť nášho brankára Patrika, ktorý nás vo viacerých momentoch podržal. Celkovo sa mi v dnešných zápasoch hralo dobre, pretože sa pomaly ako tím zohrávame a stále podávame lepší výkon.

Jozef Belluš (Dobre no): Zápas môžem hodnotiť iba pozitívne. Aj napriek tomu, že nám chýbali viaceré opory, dokázali sme odohrať veľmi dobrý zápas, o čom svedčí aj skóre, ktoré ale úplne neodzrkadľuje zápasové dianie. Nováčik podal veľmi sympatický výkon, avšak v závere už bolo evidentné, že mali za sebou ťažký zápas s B4. Mne osobne sa hralo veľmi dobre, hrali sme so súperom, ktorý hral čisto a riešil v prvom rade florbal. Myslím, že ako tím sme sa za posledné obdobie zlepšili a teraz nemyslím nahrávky, ale podpora jeden druhého a pravidelnosť striedaní. Ak náš progres bude aj naďalej podobný, verím, že opäť môžeme obsadiť pekné miesto aj v tomto ročníku LFL.

Článok: Redakcia LFL, Foto: Bianka Zsigmondová

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre