04262024pia

Tipovačka: 16. kolo - tipérske vedomosti si zmerajú František Sebelédy a Lukáš Kováčik

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. júna 2021 - Dali sme dokopy zaujímavú dvojicu, kde tým skôr narodeným je meno Františka Sebelédyho dobre známe. Je odchovancom levického futbalu tak isto ako Lukáš Kovačik. V 15. kole sa viac darilo Marekovi Jančekovi, ktorý uhádol šesť zápasov, kým Adam Konvický bol úspešný päťkrát. Pred posledným kolom je stále na čele Jozef Tamáš, ktorý sa neochvejne drží na líderskej pozícií.

Tipovačka: 16. kolo - tipérske vedomosti si zmerajú František Sebelédy a Lukáš Kováčik

Tipy Františka Sebelédyho

3. liga – 15. kolo

Kalná nad Hronom - Nové Mesto nad Váhom
Verím mužstvu Kalnej nad Hronom a myslím si, že v poslednom kole sezóny 2020/21 dosiahnu víťazstvo. Tým sa pozitívne naštartujú na novú sezónu.
Môj tip - 1

Nitra B – Veľké Ludince
Predpokladám vyrovnaný zápas. Domácim ale ani hosťom sa táto sezóna moc nevydarila a preto si myslím, že bude deľba bodov.
Môj tip – X

ViOn Zlaté Moravce Vráble – Beluša
Ťažký zápas dvoch popredných mužstiev, ale viac verím ViOn-u a tri body ostanú doma.
Môj tip- 1

Imeľ – Myjava
Myjava bojuje o postup, ktorý nemá síce len vo vlastných rukách. Hostia majú na to, aby uspeli aj v tomto duely a zobrali si všetky tri body.
Môj tip - 2

4. liga – 15. kolo

Levice – Nesvady
Levice sú mi veľmi blízke a v tomto duely potvrdia úlohu favorita. Očakávam jednoznačné víťazstvo domácich, čím potvrdia svoje postavenie v tabuľke a postúpia tým pádom do tretej ligy.
Môj tip - 1

Šahy – Šurany
Zápas, ktorý potvrdí vzostup šahanských výkonov a preto si myslím, že to bude jednoznačne záležitosť domáceho mužstva.
Môj tip - 1

Kolárovo – Kozárovce
Mužstvo Kolárova už dlhšiu dobu nevyhralo, hostia sa po dvoch zbabraných zápasoch budú chcieť rozlúčiť so súťažou víťazstvom. Kozárovce budú bodovať naplno.
Môj tip - 2

5. liga – 15. kolo

Želiezovce - Svodín
Dve mužstvá, ktoré sú si tabuľkovo blízke. Očakávam vyrovnaný zápas a nakoniec to bude deľba bodov.
Môj tip - X

Kmeťovo – Podlužany
Hostia mali doteraz dosť zranených a ich hra nezodpovedá kvalite kádru a preto aj tie výpadky. Verím, že chlapcom z Podlužian sa podarí vyhrať.
Môj tip - 2

Tvrdošovce - Pozba
Zápas o čelo tabuľky, v Tvrdošovciach pôjde o postup. Domáci musia vyhrať, hostia budú spokojní aj s bodom. Súboj dvoch najlepších mužstiev sľubuje pekný futbal.
Môj tip - X

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tipy Lukáša Kováčika

3.liga – 15. kolo

Kalná nad Hronom - Nové Mesto nad Váhom
Domáci hráči po nešťastnom zápase s Galantou budú chcieť potešiť svojich fanúšikov výhrou a preto si myslím, že tento duel zvládnu.
Môj tip - 1 

Nitra B - Veľké Ludince 
Obe mužstvá sa nachádzajú na chvoste tabuľky pred posledným zápasom v dohrávanej časti súťaže. Domáci budú pod väčším tlakom ako hostia, ale prikláňam sa k tomu, že doma neprehrajú a súťaž ukončia víťazstvom.
Môj tip - 1 

ViOn Zlaté Moravce Vráble - Beluša 
Šláger tretej ligy. V tomto duely pôjde o veľa a to o postup do druhej ligy. Zápas bude mať určite vysoké parametre. Hostia to budú mať dosť náročné, ale myslím si, že kožu lacno nepredajú. 
Môj tip - X 

Imeľ  - Myjava
Záhoráci majú šancu sa po niekoľkých rokoch vrátiť späť do druhej ligy. Aj keď to nemajú len vo svojich rukách, ale tento zápas by im nemal robiť veľké problémy.
Môj tip - 2 

4. liga – 15. kolo

Levice - Nesvady 
Levičania po zvládnutom derby s Kozárovcami zvládli aj ďalší ťažký zápas v Bešeňove, čím sa vyšvihli na čelo tabuľky. Nesvady by im nemali robiť veľké problémy, preto nepochybujem o tom, že domáci by tento zápas nezvládli.
Môj tip - 1 

Šahy - Šurany 
Šurany cestujú na horúcu pôdu, kde ich nečaká ľahký zápas. Po minulo týždňovej výhre budú chcieť domáci potvrdiť miernu úlohu favorita. Myslím si, že tréner Urblík pripraví mužstvo tak, aby ostali všetky body doma.
Môj tip 1 

Kolárovo  - Kozárovce
Lokomotíva po domácom zaváhaní sa určite ešte pokúsi Levičanom znepríjemniť cestu za postupom a v tomto zápase zabojujú a odvezú si domov všetky body.
Môj tip - 2 

V. liga – 15. kolo

Želiezovce  -  Svodín
Hráči Želiezoviec si po minulo týždňovej vysokej prehre budú chcieť napraviť chuť a zápas doviesť do víťazného konca, i keď to nebudú mať ľahké. Napriek tomu verím domácim, že to zvládnu. 
Môj tip - 1

Kmeťovo - Podlužany 
Hráči Podlužian sa v posledných zápasoch dosť trápia, sú mimo formy a preto sa prikláňam k víťazstvu domácich. Body ostanú doma po tesnej výhre.
Môj tip - 1

Tvrdošovce  -  Pozba 
Tento zápas bude pre oko diváka určite atraktívny, keďže sa stretnú prvé dve mužstva v tabuľke. Mužstvo hostí to nebude mať jednoduché, ale verím im. Majú na to hráčov, aby duel zvládli a vyhrali o jeden gól.  
Môj tip - 2

Zdroj: JJ, foto: archív Františka Sebelédyho a Lukáša Kovačika

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre