04262024pia

TIPOVAĆKA 15. KOLO: Tipérske vedomosti si zmerajú Adam Konvický a Marek Janček

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. júna 2021 - V každom kole tipovacej súťaže je niekoľko prekvapení a asi najväčšie sa tentokrát zrodilo v Kalnej nad Hronom, keď domáci remizovali s Galantou 1:1. V 14. kole tipovacej súťaže sa viac darilo rozhodcovi Bálintovi Kiššovi, ktorý uhádol 6 zápasov a futbalista Richard Križan 5 zápasov. V ďalšom kole si svoje tipérske vedomosti zmerajú Adam Konvický a Marek Janček, obaja sú dostatočne známi futbalovej verejnosti v našich končinách.

TIPOVAĆKA 15. KOLO: Tipérske vedomosti si zmerajú Adam Konvický a Marek Janček

Tipy Adama Konvického

3. liga – 14. kolo

Častkovce – Kalná nad Hronom
Zápas bude určite spĺňať parametre kvalitného futbalu, fandím hosťujúcej Kalnej, ale myslím si, že body ostanú doma.
Môj tip - 1

Veľké Ludince – Šaľa
Ludince po smolnej domácej remíze s Novými Zámkami, kde dostali gól na konci zápasu, sa skoncentrujú a budú chcieť vyhrať, ale Šaľa má svoju kvalitu a nepredá kožu lacno, takže sa body budú deliť.
Môj tip - X

Myjava – FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
Zápas, ktorý bude mať vysoké parametre kvality. Hostia sú pre mňa príjemným prekvapením, sú na prvom mieste, ale domáci budú chcieť zabojovať o prvé miesto v tabuľke a tak budú chcieť vyhrať.
Môj tip - 1

4. liga – 14. kolo

Kozárovce – Pata
Domáci si po minulo týždňovej prehre v derby zápase proti Leviciam budú chcieť napraviť chuť a potvrdiť svoje kvality, vyhrať na domácom štadióne avšak si budú musieť dať pozor na bývalých ligistov v drese Paty.
Môj tip - 1

Bešeňov – Levice
Levičania idú na horúcu pôdu, kde sa veľmi ťažko vyhráva, ale určite budú chcieť potvrdiť dobré výkony ktoré predvádzajú a spolieham sa na góly Kupču.
Môj tip - 2

Nesvady – Šahy
Tento zápas bude veľmi zaujímavý, kluby sa prezentujú tvrdou hrou a verím tomu, že hostia potvrdia aj kvalitu, ktorú tam majú niektorí jednotlivci a to rozhodne o výsledku.
Tip - 2

Továrniky - Hurbanovo
Zápas dvoch susedov z tabuľky, kde je vždy od začiatku veľká túžba po výhre, aj keď veľa gólov neočakávam, verím domácim.
Tip - 1

5. liga – 14. kolo

Podlužany – Podhájska
Tento zápas bude pre mňa špecifický, lebo poznám veľa chalanov z domáceho mužstva. Fandím im, ale tento krát si hosťujúca Podhájska odnesie body, hádam aj s mojim prispením porazíme domáci celok.
Tip - 2

Pozba – Želiezovce
Zápas bude mať určite svoju kvalitu. Na domácej strane veľká individuálna kvalita, na druhej strane sú skúsenosti hrajúceho trénera Šála a verím, že pripraví mužstvo na kvalitný zápas.
Môj tip - X

Svodín - Mužla
Myslím si, že tento zápas bude atraktívny a padne veľa gólov. Domáci majú vynikajúcu ofenzívnu silu na čele s kapitánom Kanyicskom a tak si hostia neodvezú zo Svodína ani bod.
Môj tip - 1

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tipy Mareka Jančeka

Častkovce – Kalná nad Hronom
Minulý týždeň predviedli hráči Kalnej dobrý výkon. Počas celého zápasu diktovali tempo hry, ale na konci doplatili na nepremenené šance. Preto si myslím, že to budú chcieť odčiniť a odvezú si tri body.
Môj tip - 2

Veľké Ludince – Šaľa
Domáci sú akosi mimo formu, po korana pauze sú oslabení a nečaká ich ľahký súper. Hostia sú dobre nabudení a preto verím viac chlapcom od Váhu.
Môj tip – 2

Myjava – ViOn Zlaté Moravce - Vráble
Šláger tretej ligy sa hrá na Záhorí, kde domáci zabojujú po niekoľkých rokoch o návrat do druhej ligy. Bude to náročné, ale zvládnu to a preto sa prikláňam k jednotke.
Môj tip – 1

4. liga – 14. kolo

Kozárovce – Pata
Minulo týždňová tesná prehra v okresnom derby podľa môjho názoru len motivuje domáce mužstvo Kozároviec k dobrému výkonu a osobitne Deana Páchnika, ktorý strelí hattrick.
Môj tip - 1

Bešeňov – Levice
Levice nadviazali na dobré výsledky spred korona pauzy a po 13. kole sa dotiahli na Kozárovce. Predpokladá sa, že v Bešeňove to bude náročné stretnutie. Domáci sú ťažký súper a Leviciam sa budú snažiť znepríjemniť život na ihrisku v boji o titul ako sa len dá. Napriek tomu nepochybujem, že si hostia odnesú tri body.
Môj tip - 2

Nesvady – Šahy
Šahy cestujú do Nesvád, kde ich určite nečaká jednoduchý zápas, ale myslím si, že tréner Jozef Urblík dobre pripraví svojich zverencov a vie presne, akú taktiku zvoliť na domácich.
Môj tip - 2

Továrniky – Hurbanovo
Továrniky ešte môžu zamiešať karty o postup. V prípade, že im ostatné výsledky zahrajú do karát, môže sa stať, že oni budú na konci oslavovať. Hurbanovo je z kategórie ťažších súperov, ale body ostanú doma.
Môj tip - 1

5. liga – 14. kolo

Podlužany – Podhájska
Chalani z Podlužian neprežívajú najlepšie obdobie, majú dosť veľký výpadok zranených hráčov. Ich súper je naopak v pohode, aj keď naposledy remizovali doma, stále bojujú o postup. Aby zostali v hre, potrebujú zvíťaziť.
Môj tip – 2

Pozba – Želiezovce
Futbalisti Želiezoviec cestujú k lídrovi tabuľky. Nečaká ich prechádzka ružovým sadom. Vkladám nádej do novo vytvorenej stopérskej dvojice Gatial - Burin, ktorá má isté parametre ligových obrancov. Domáci budú chcieť zostať na čele tabuľky a myslím si, že to aj zvládnu.
Môj tip – 1 tipujem 1

Svodín - Mužla
Obä mužstvá sú v pokojných vodách a tak si môžu s chuťou zahrať futbal. Prakticky im o nič nejde, nikto z nich nebude riskovať zranenia a preto tipujem deľbu bodov.
Môj tip – X

zdroj: JJ, foto: FB A. Konvický a M. Janček

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre