04262024pia

TIPOVAČKA 14. KOLO: Tipérske vedomosti si zmerajú Bálint Kišš a Richard Križan

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. júna 2021 - Naša tipérska súťaž sa pomaly blíži k záveru, no stále sa snažíme vybrať dvojicu, ktorá bude zaujímavá aj pre futbalovú verejnosť. Tentokrát sa nám podarilo dať dokopy dvoch rodákov z Plášťoviec. Svoje tipérske vedomosti si zmerajú Bálint Kišš, rozhodca najvyššej futbalovej súťaže a Richard Križan, ligový hráč AS Trenčín.

TIPOVAČKA 14. KOLO: Tipérske vedomosti si zmerajú Bálint Kišš a Richard Križan

V 13. kole tipovania bol úspešnejší Miňo Chudý, ktorý uhádol štyri stretnutia a jeho súper Matúš Mališ sa trafil dvakrát.

Tipy Bálinta Kišša

3. liga – 13. kolo

Kalná nad Hronom – Galanta
Ani jedno z mužstiev nemá oslnivú formu, avšak po víťazstve v Marcelovej sú domáci v lepšej psychickej pohode. Osobne si myslím, že Galanta neprelomí nepriaznivú sériu a zápas skončí víťazstvom Kalnej nad Hronom.
Môj tip - 1

Malženice – Veľké Ludince
Malženice sú adept na postup do druhej ligy, aj keď nemali najlepší vstup do „jarnej“ časti súťaže. Napriek tomu verím, že zápas proti Veľkým Ludinciam si postrážia a preto tipujem víťazstvo domácich.
Môj tip - 1

Nitra B – Myjava
Klub spod Zobora nie je v najlepšom rozpoložení a tentokrát budú mať za súpera mužstvo z hornej trojky v tabuľke. Myjavčania zápas zvládnu a odvezú si tri body z Nitry.
Môj tip - 2

Šaľa - Beluša
Zápas dvoch mužstiev s výbornou formou. Šaľa v poslednom kole zvládla náročný duel s Myjavou, ich súperom je Beluša, líder tretej ligy - západ. Myslím si, že v tomto stretnutí sa body budú deliť a zápas skončí remízou.
Môj tip - X

4. liga – 13. kolo

Levice – Kozárovce
Derby v rámci levického okresu o prvé miesto v 4. lige. Kozárovce dlho neokúsili prehru a Levice si nemôžu dovoliť stratiť body, keď chcú pomýšľať na postup. Aj keď to bude zápas o jednom góle, Kozárovce si vezmú z Levíc všetky tri body.
Môj tip - 2

Šahy - Bešeňov
Mužstvo Šiah je veľmi silné na domácej pôde, no momentálne bojuje s hráčskou maródkou. Bešeňov naopak vyhral oba doterajšie svoje zápasy. Fandiť budem Šahám, no tipujem víťazstvo Bešeňova.
Môj tip - 2

5. liga – 13. kolo

Želiezovce – Zemné
V tomto prípade nemôže byť ani otázka, kto sa stane víťazom tohoto stretnutia. Zemné sa zo dna tabuľky neodrazí, keďže Želiezovce vysoko vyhrajú.
Môj tip - 1

Tvrdošovce – Podlužany
Body sa z Tvrdošoviec odvážajú veľmi ťažko a skrz nepriaznivú formu Podlužian sa to nepodarí ani tentokrát. Tipujem víťazstvo domácich, no palce budem držať chalanom z Podlužian.
Môj tip - 1

Kmeťovo – Lipová
Síce tabuľkové postavenie hovorí jasne v prospech hostí, ale momentálna forma Kmeťova mi našepkáva, že body ostanú doma. Preto sa prikláňam na stranu domácich, ktorí zápas zvládnu a všetky tri body ostanú v Kmeťove.
Môj tip - 1

Podhájska - Komjatice
Adept na postup do 4. ligy privíta mužstvo z Komjatíc. Domáci potvrdia tabuľkové postavenie a zdolajú súpera.
Môj tip - 1

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tipy Richarda Križana

3. liga – 13. kolo

Kalná nad Hronom – Galanta
Ak som dobre videl v tabuľke, tak si Kalná ešte doma nezaknihovala víťazstvo. Verím, že s Galantou sa im to podarí a prelomia nepriaznivú bilanciu.
Môj tip - 1

Malženice – Veľké Ludince
Malženice sa budú chcieť priblížiť k špičke tabuľky. Majú slušný káder, doma sú silní, navyše viacerí z nich sú bývalí ligisti a majú skúsenosti. Nevidím veľkú šancu Veľkých Ludiniec.
Môj tip - 1

Nitra B – Myjava
Nitra je srdcovka, ale všetci vieme, čo sa tam deje a zatiaľ to nevyzerá ružovo. Juniorku treba pochváliť, že hrajú s veľmi mladým kádrom a chlapcom sa skúsenosti zídu do budúcna. Myjava má ale úplne iné ambície a využije neskúsenosť domácich mladíkov a zoberie si spod Zobora všetky tri body.
Môj tip - 2

Šaľa - Beluša
Beluša je aktuálny líder súťaže, ale Duslo je na domácom ihrisku veľmi nepríjemné. Čakám vyrovnaný zápas s nerozhodným výsledkom.
Môj tip - X

4. liga – 13. kolo

Levice – Kozárovce
Očakávam ťažký súboj dvoch najlepších tímov v tejto súťaži. Viac ale verím Leviciam. Podľa mňa sa domácim podarí zvíťaziť a uštedriť tak prvú prehru Kozárovciam v tejto sezóne.
Môj tip - 1

Šahy - Bešeňov
Domáci nenastúpili na svoj posledný zápas. Chýbajú hráči, čo sa môže odzrkadliť na výsledku. V prípade, že by Šahy nastúpili v kompletnej zostave, tipoval by som výhru domácich, ale takto sa prikláňam na stranu hostí.
Môj tip - 2

5. liga – 13. kolo

Želiezovce – Zemné
Želíz si doma zaknihuje pohodlné víťazstvo nad posledným mužstvom v tabuľke.
Môj tip - 1

Tvrdošovce – Podlužany
Myslím si, že domáci doma nepustia perie. Prvé dve kolá nebodovali naplno, čiže do tretice všetko dobré a pripíšu si tri body.
Môj tip - 1

Kmeťovo – Lipová
Kmeťovo potrápi Lipovú a mám pocit, že to nakoniec skončí nerozhodným výsledkom.
Môj tip - X

Podhájska – Komjatice
Tu nevidím inú možnosť ako víťazstvo Podhájskej. Zápas skončí pravdepodobne nejakým hokejovým výsledkom, čo je u domácich normálne.
Môj tip – 1

zdroj: JJ, foto: archív Richarda Križana a Bálinta Kišša

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre