04252024štv

Do Levíc sa vracia Marcel Pavlík, ciele sú vyššie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. júna 2020 - Koronakríza zasiahla aj šport, futbal nevynímajúc, no vedenie FK Slovan Levice počas "Korona" pauzy nezaháľalo. O aktuálnom stave v klube sme sa porozprávali s jeho manažérom Tomášom Stachom.

Do Levíc sa vracia Marcel Pavlík, ciele sú vyššie

"Korona" pauza dala vedeniu klubu dosť času na hľadanie posíl do svojho kádra. "V rokovaní ešte máme viaceré zaujímavé mená, ktoré budeme predstavovať postupne. Zatiaľ môžem prezradiť, že naše Áčko po rokoch svojimi futbalovými kvalitami a skúsenosťami opäť posilní Adam Kosák, ktorý prichádza z treťoligových Veľkých Ludiniec. Radi sme tiež za perspektívne mladé talenty ako Peter Mandrák či Jozef Damián Hostinský," priblížil Stach.

Najlacnejšíšport.sk - všetko pre domáci fitness
Do Levíc sa vracia Marcel Pavlík, ciele sú vyššie

Zimnú prípravu podľa jeho slov poctivo viedol Tomáš Snop z Nitry, ktorý odviedol kvalitnú prácu. "Aj vzhľadom na vzdialenosť jeho bydliska sme sa dohodli na ukončení spolupráce. Chcem sa mu aj touto cestou poďakovať za síce krátku, ale produktívnu spoluprácu a želám mu veľa osobných aj športových úspechov. Zároveň sme veľmi radi, že sa vedenie nášho A-tímu rozhodla chopiť ikona nášho klubu a bývalý dlhoročný kapitán nášho mužstva Marcel Pavlík. Marcelovi dlhodobo nebol osud nášho klubu ľahostajný a nakoniec sa rozhodol vo svojej trénerskej kariére začať písať novú kapitolu práve v Slovane Levice," s radosťou oznámil manažér klubu.

Do Levíc sa vracia Marcel Pavlík, ciele sú vyššie

Koronokríza negatívne ovplyvnila nielen futbalové dianie, ale aj mnohé firmy. "O to viac si vážime, že sa stále nájdu podnikatelia, ktorí veria v prospešnosť podpory športu v našom meste. Systematicky pracujeme na rozširovaní okruhu partnerov nášho klubu. Teší ma, že sa po pár sezónach do levického Slovana vracia pán Jaroslav Méres, nielen ako partner klubu, ale aj nadšený člen realizačného tímu. Dalších sponzorov budeme predstavovať postupne," dodal.

Do Levíc sa vracia Marcel Pavlík, ciele sú vyššie

Nasledujúci rok futbal v Leviciach oslávi 110 rokov. "Históriou, mládežníckou základňou, ale aj veľkosťou mesta či regiónu náš klub patrí vyššie, než sa aktuálne nachádza. Už od začiatku môjho pôsobenia sa s celým vedením klubu zhodujeme na tom, že Slovan Levice patrí minimálne do 3. ligy. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť, ale napriek nováčikovským zakopnutiam na tomto cieli systematicky pracujeme. V prvom rade však chceme hrať kvalitný futbal a opäť pritiahnuť fanúšikov na náš štadión. Pevne verím, že nadchádzajúca sezóna na to dá dôvod," vyjadril sa Tomáš Stach.

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Do Levíc sa vracia Marcel Pavlík, ciele sú vyššie

Stacha teší, že aj počas pandemickej prestávky na sebe hráči Levíc pracovali zodpovedným individuálnym tréningom. "Letnú prípravu začíname pod vedením trénera Marcela Pavlíka piatok 5.6.2020. Novinkou je, že prípravu hráčov po kondičnej stránke podporí vysokokvalifikovaná Janka Poláčiková. V rokovaní sú viaceré prípravné zápasy, o ktorých budeme informovať už čoskoro," informoval manažér FK Slovan Levice.

Zaujímalo nás, aké sú ambície klubu do novej sezóny. "Chceli by sme ukazovať hru, ktorá pritiahne na štadión čo najviac fanúšikov. Našim cieľom je skončiť v hornej polovici tabuľky. Verím, že sa nám budú vyhýbať zranenia a budeme sa baviť futbalom," uzavrel Stach.

zdroj: Leviceonline.sk, foto: FK Slovan Levice

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre