04192024pia

Odštartovali futbalové súťaže, aké zmeny nastali v okresných mužstvách a aké sú ich ciele do konca sezóny?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Levice 7. marca 2020 - Odštartovali futbalové súťaže. Mužstvá sa poctivo pripravovali na nadchádzajúcich 15 kôl. O víťazovi Oblastných majstrovstiev Oblastného futbalového zväzu (ObFZ) Levice sa rozhodlo už na jeseň. Zaujímavé bude sledovať boj o záchranu, možno si niektoré mužstvá vydýchnu v prípade, že sa Tlmače odhlásia zo súťaže a je veľká pravdepodobnosť, že sa tak stane v najbližších dňoch.

Odštartovali futbalové súťaže, aké zmeny nastali v okresných mužstvách a aké sú ich ciele do konca sezóny?

Oslovili sme ďalšie mužstvá z okresu Levice, aké zmeny u nich nastali počas prípravy na jarnú časť a aké sú ich ciele do konca súťaže.

Marek Horniak (Hontianska Vrbica): "U nás v mužstve nenastali veľké zmeny. Nikto neodišiel a v kabíne sme privítali Simona Kupču, ktorý pred časom obliekal dres Levíc a Veľkého Ďuru. Našim cieľom je skončiť na 1. mieste v tabuľke."

Tomáš Vanya (Žemberovce): "Máme štyroch nových spoluhráčov, do kádra pribudli Škorec, Vanya, Nagy a Staňa. Očakávame, že prinesú konkurenciu do mužstva, neodišiel nám nikto. Po skončení aktuálneho súťažného ročníka by sme radi obsadili minimálne 3. miesto. Verím, že sa nám to podarí."

Peter Najner (Starý Tekov): "Som rád, že sa nám podarilo káder posilniť, verím, že sa to prejaví aj na našich výkonoch. Prišli Marek Tóth, Dávid Švec, Dávid Terek, Lukáš Szép a Tomáš Pleva. Odišiel len Škorec. Bol by som rád, keby sme skončili do šiesteho miesta."

Jozef Šaliga (Veľké Turovce): "Odišiel Peter Tóth, ktorý si to namieril do Horných Turoviec. V kádri sme privítali brankára Antona Farkaša z Plášťoviec a Jána Topána z Vyškovie. V hre je ešte príchod jedného skúseného futbalistu. Cieľom do jarnej časti je zachrániť najvyššiu okresnú súťaž pre Veľké Turovce."

Attila Varga (Horné Turovce): "Vrátil sa brankár Norbert Heimlich, ktorý ukončil hosťovanie vo Vyškovciach, Peter Tóth po dlhodobom zranení a Ernest Halko z Ipeľského Predmostia. Nikto od nás neodišiel. Našim cieľom je baviť sa futbalom, hrať útočný futbal bohatý na góly. Chceme skončiť do 8. miesta."

Marián Kačúr (Nová Dedina): "V kádri nenastali veľké zmeny, nikto neodchádza, prišiel Ján Kabát z Pukanca. Našim cieľom je posunúť sa v tabuľke vyššie, hrať kombinačný futbal a rotovať všetkých hráčov kádri."

Miroslav Túma (Hronské Kosihy): "V našom tíme zostalo všetko ako pred súťažou, neprišiel nikto a ani neodišiel nikto. Máme 18 členný káder. Pred začiatkom súťažného ročníka sme mali cieľ do ôsmeho miesta, po jesennej časti sme skončili na peknom šiestom mieste, takže to skúsime obhájiť."

Viliam Rakica (Čajkov): "Neodišiel nikto, mal by prísť Nikolas Ďuriš z Tlmáč. V jarnej časti súťaže chceme podávať vyrovnané výkony, aby si aj diváci prišli na svoje. Našim cieľom je udržať sa na popredných miestach v tabuľke, keď toto splníme, budeme radi."

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK

Heňo Tanaši (Nový Tekov): "Do mužstva by sme radi privítali nové tváre, ale ešte stále je to v štádiu riešenia, takže nateraz nič bližšie neviem povedať, kto nás posilní. Nikto neodišiel, čo som veľmi rád. Chceme skončiť do 6. miesta, hrať dobrý futbal. Podmienky na to máme vytvorené."

Martin Dávid (Pohronský Ruskov): "U nás sa veľké zmeny neuskutočnili, nikto nepribudol a nikto neodišiel. V prípade potreby si vieme pomôcť s hráčmi z B mužstva. Budeme radi, keď sa nám podarí umiestniť okolo 9. miesta, to by bolo ideálne."

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

František Lackó (Kalná nad Hronom): "Nakoľko máme málo hráčov v A mužstve, bude prioritou to, aby sme im vypomáhali a urobili všetko preto, aby sa mužstvo zachránilo v tretej lige, čo bude veľmi náročné. Naše B mužstvo by sa mohlo pohybovať v strede tabuľky, ako sa hovorí, v pokojných vodách. Máme 18 členný káder, tak verím, že to zvládneme. Do mužstva pribudol Marek Biely, ktorý pracuje v zahraničí a keď bude doma, tak nám vypomôže."

Róbert Štefanča (Hontianske Trsťany): "Jednoznačným cieľom je záchrana v súťaži. Odišiel Štefan Pap, ukončenie hráčskej kariéry oznámili Erik Frajka a Miro Drapka. Prišli Márk Csaba Lóska a Kristian Kováč."

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Peter Tóth (Jur nad Hronom): "Príchody Michal Gatial (Kolta), Jozef Kiss (Mýtne Ludany), Peter Mikle (Sikenica), David Palák (Sikenica) a Marek Dankovič (Plášťovce), do tímu sa po pauze vracia Gábor Bogdány. Cieľ máme jasný, zachrániť sa v súťaži."

Andrej Beňuš (Plavé Vozokany): "Počas zimnej prestávky sa u nás toho až tak veľa neudialo. Z Veľkého Ďuru k nám prichádza Ľudovít Smiknya a zo Želiezoviec sa nám podarilo získať Mária Herczega. Pevne verím, že budú posilami v pravom slova zmysle. Filipovi Goralovi sa skončilo hosťovanie, odchádza Lukáš Buchlovič. Naše ambície sú umiestniť sa do 5. miesta."

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Milan Líška (Hronské Kľačany): "V našom mužstve sme privítali skúseného Romana Chmela, ktorý sa stane trénerom a bude koučovať mužstvo, iné zmeny sa neuskutočnili. Pevne veríme, že sa nám podarí zlepšenými výkonmi posunúť sa v tabuľke smerom nahor a tak aj v novom ročníku uhrať šiestu ligu."

zdroj a foto: JJ

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre