04232024uto

Páči sa Vám práca TVTEKOVHONT.SK a Leviceonline.sk? Podporte nás finančne!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. novembra 2019 - Ak sa Vám páči práca nového projektu regionálnej internetovej televízie, zameranej na regióny TEKOV a HONT, teda najmä na okres Levice a blízke okolie - TVTEKOVHONT.SK ako aj práca regionálneho spravodajsko-spoločenského portálu Leviceonline.sk, je tu možnosť, podporiť ich činnosť finančne.

Páči sa Vám práca TVTEKOVHONT.SK a Leviceonline.sk? Podporte nás finančne!

Vzniklo občianske združenie (OZ) REGIONLINE.SK, ktoré projekt TVTEKOVHONT.SK a Leviceonline.sk aktívne podporuje. "Našim cieľom je prezentovať a podporovať každú obec, mesto, školy, športové kluby, organizácie, občianske združenia, neziskové organizácie, spolky, mladých ľudí a ich aktivity, atď. v okrese Levice a blízkom okolí, dianie v nich a ponúknuť ich občanom ale i navonok, prezentovať sa multimediálnou formou. Žijeme predsa v dobe internetovej, väčšina ľudí v súčasnosti internet navštevuje denne, ľudia žijú aj sociálnymi sieťami, sledujú videá na internete viac ako samotnú televíziu, multimédiá a internet sú dneškom, ktorým ľudia žijú," povedal štatutárny zástupca OZ Andrej Budai.

Podľa neho okres Levice a jeho blízke okolie má čo ponúknuť v cestovnom ruchu, je bohaté na prírodné, kultúrne dedičstvo a nachádza sa tu mnoho zaujímavých lokalít. "Obce za rok organizujú množstvo zaujímavých spoločenských, športových či kultúrnych podujatí a akcii, no väčšina z nich sa buď minimálne alebo vôbec neprezentuje multimediálnou formou navonok. Nemapuje sa touto multimediálnou formou život v nich a v ich okolí, čo je v súčasnej multimediálnej dobe veľká škoda. Mám na mysli najmä videoreportáže. Je tu množstvo zaujímavých lokalít, o ktorých sa vie buď minimálne alebo vôbec," dodal Budai.

OZ má prostredníctvom projektu TVTEKOVHONT.SK a Leviceonline.sk viacero plánov a ambícii. "Chceme zatiaľ len formou internetovej televízie mapovať dianie v celom tomto regióne, teda našim cieľom je stať sa celoregionálnou internetovou televíziou. Takýto projekt tu v súčasnosti absentuje. Chceli by sme tiež realizovať video diskusné relácie, v ktorých by sme spovedali zaujímavé osobnosti regiónu na aktuálne témy a ďalšie iné projekty. Chceli by sme divákom ponúknuť hodnotný program, a to kvalitné spravodajstvo a publicistiku, rozhovory so zaujímavými ľudmi z nášho regiónu, pútavé relácie, ktoré vám poradia v domácom či pracovnom živote, ale aj jedinečné programy o možnostiach cestovania, strávenia voľného času, o zaujímavých miestach v regióne, atď. Do budúcnosti nevylučujem aj ďalšie možnosti, tie by som však ešte nechcel bližšie špecifikovať," priblížil štatutárny zástupca OZ.

TVTEKOVHONT.SK a Leviceonline.sk je možné prostredníctvom OZ Regionline.sk podporiť už aj finančne. "Začali sme spoluprácu s Dobromat-om, čo je služba, ktorá umožňuje ľudom popri nakupovaní v internetových obchodoch finančne podporovať občianske združenia, neziskové organizácie a nadácie, bez toho, aby ich to stálo jediný cent navyše. Dobromat sprostredkováva nákupy v internetových obchodoch, pričom pri tom získava príspevky pre združenia. Tie následne prevedie zaregistrovaným združeniam," vysvetlil Andrej Budai.

Okrem toho sú tu aj ďalšie možnosti finančnej podpory OZ Regionline.sk. "Ďalšou možnosťou je poskytnúť nášmu OZ finančný dar na základe darovacej zmluvy. Je možné nám tiež posielať dobrovoľné finančné dary na náš účet: SK37 0900 0000 0051 5918 8001, vedený v Slovenskej sporiteľni. Prípadne sa veľmi radi stretneme osobne s človekom či firmami, ktoré by nás radi podporili. Pre firmy máme v prípade finančnej podpory našich činností pripravené aj zaujímavé zvýhodnené reklamné balíčky, teda firmám vieme ponúknuť možnosť ich prezentácie v našich videoreportážach a tiež priamo na portáli Leviceonline.sk viacerými multimediálnymi formami. Ten mesačne sleduje priemerne 30.000 návštevníkov, naše videoreportáže sledujú tisícky ľudí z regiónu," priblížil štatutárny zástupca OZ.

"Samozrejmosťou je propagácia na Facebook a Instagram stránke Leviceonline.sk, pričom na Facebook-u má Leviceonline.sk vyše 12.500 fanúšikov z celého regiónu a teda sa zaraďuje medzi Facebook stránky s najvyšším počtom fanúšikov v regióne," dodal Budai.

V spolupráci s oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Tekov OZ pripravilo ako bonus pre záujemcov o finančnú podporu jeho aktivít, možnosť podporiť a stať sa sponzorom jedného z najväčších podujatí v regióne podľa výberu. "V prípade, že si záujemca vyberie jeden zo zvýhodnených balíkov našich služieb, okrem reklamy získa ako bonus, možnosť stať sa sponzorom jedného z najväčších podujatí v regióne, alebo má možnosť, prezentovať sa počas dvoch zápasov BK Patrioti Levice. OOCR Tekov teda od nás zo získaných peňazí od záujemcu dostane určité percento na podporu jej aktivít," ukončil Andrej Budai.

Prehľad zvýhodnených reklamných balíčkov pre firmy nájdete tu: http://www.tvtekovhont.sk/2019/09/18/cennik/

Ako funguje Dobromat?

Podporte našu neziskovú organizáciu pri nakupovaní v internetových obchodoch, bez toho, aby vás to stálo jediný cent navyše.

- Ak nakupujete na internete a chcete nás zároveň podporovať, pridajte si do prehliadača tohto pomocníka: http://dobromat.sk/rozsirenie/pridat
- Tento pomocník pri návšteve internetového obchodu zariadi to, že časť vašej útraty poputuje na podporu našich aktivít
- Ak si pomocníka nepridáte, je potrebné pred každým nákupom navštíviť stránku http://dobromat.sk
         - Na stránke vyberte obchod, v ktorom chcete nakúpiť a naše združenie
         - Následne budete presmerovaní do vybraného internetového obchodu, v ktorom môžete nakúpiť
- Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu príspevok
- Dobromat ho následne pošle na náš účet a my ho použijeme na našu činnosť

Dôležité je vedieť to, že cena nákupu zostáva rovnaká. Nezáleží na tom, či sa do internetového obchodu dostanete cez Dobromat alebo priamo. Používanie Dobromatu, vás nestojí ani cent navyše. Aj napriek tomu nám však svojím nákupom prispejete sumou vo výške niekoľkých %.

Nič nevysvetlí podstatu Dobromatu lepšie, ako toto video:

Hlavnými cieľmi OZ Regionline.sk sú:
- prezentácia regiónov multimediálnou formou (video, foto, články);
- prezentácia a propagácia v oblastiach: obce a mestá, regionálne školstvo, kultúra, tradície, pamätihodnosti, zaujímavosti, prírodné dedičstvo, hudobná, scéna, cestovný ruch a turistika, regionálny šport, protidrogové aktivity, život mladých;
- prezentácia a rozhovory s osobnosťami a zaujímavými ľuďmi;
- spolupráca so záchranárskycmi zložkami a prezentácia ich činnosti.

Za účelom naplnenie tohto cieľa bude OZ najmä:
- organizovať a zabezpečovať výchovno-vzdelávacie, športové, spoločenské a kultúrne aktivity a podujatia, semináre a školenia;
- realizovať publikačné a konzultačné aktivity;
- presadzovať legislatívne zmeny na regionálnej a celoštátnej úrovni;
- uskutočňovať iné podporné aktivity.

Aktuálne štatistiky návštevnosti portálu Leviceonline.sk:
Za posledný mesiac, t.j. od 5.10. do 5.11.2019 navštívilo portál Leviceonline.sk 46.924 návštevníkov, ktorí si zobrazili 142.324 stránok portálu.
Za posledný rok, t.j. od 5.11.2018 do 5.11.2019 navštívilo portál Leviceonline.sk 370.394 návštevníkov, ktorí si zobrazili 1.020.732 stránok portálu.
Priemerne teda portál Leviceonline.sk navštevuje mesačne vyše 30.000 návštevníkov, ktorí si priemerne mesačne zobrazia vyše 85.000 stránok portálu. (zdroj: Google Analytics)

Videoreportáže priebežne uverejňujeme na Facebook stránke TVTEKOVHONT.SK a na Youtube kanáli TVTEKOVHONT.SK.
Portál Leviceonline.sk môžete sledovať na Facebook-u: http://www.facebook.com/leviceonline.sk alebo na Instagrame: https://www.instagram.com/leviceonline.sk/

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre