04202024sob

Štartujú futbalové súťaže, aké zmeny nastali v mužstvách okresu Levice a aké sú ich ciele? (anketa)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE – 5. marca 2020 - Cez víkend 7.-.8. marca 2020 začína futbalový kolotoč a tak sa fanúšikovia majú na čo tešiť. Štartujú aj krajské futbalové súťaže, niektoré mužstvá budú hrať o záchranu, ale aj o postup. Určite sa dočkáme nejedného prekvapenia. Fanúšikom prinášame zmeny v kádroch, tak smerom dnu, ako aj von. Samozrejme sme sa opýtali, s čím budú spokojní po 30. kole a aké ciele si vytýčili.

Štartujú futbalové súťaže, aké zmeny nastali v mužstvách okresu Levice a aké sú ich ciele? (anketa)

III. liga

Ľubomír Flídr (Veľké Ludince): "V kádri sa veľa zmien neudialo, odišli Szabó, Trifkovič a Shevchuk. Novými tvárami sú Rotík (Želiezovce) a Pecho (Šaľa). Cieľom je posunúť sa v tabuľke do stredu a plávať v pokojných vodách."

Lukáš Flídr (Kalná nad Hronom): "Odišli Chmelo, Bojda, Švec, Švirik, Lenárd, T. Vanya, Šperka. Novou tvárou v kádri je Bachan."

IV. liga

Jozef Tamáš (Levice): "Do kádra pribudli Švirik (Kalná nad Hronom), Pajdučák (Veľký Ďur), Novák (Pata) a Kolčár (Galanta). Odišli Mäsiar, Švec, Králik a Szabó. Našim cieľom je hrať dobrý futbal a zachrániť sa vo štvrtej lige."

Roman Čejtei (Veľký Ďur): "Máme nového gólmana Alexa zo Srbska, Nazara a Valeria z Ukrajiny, Martina Antla (Veľké Zálužie) Bojdu (Kalná nad Hronom), Duchoňa (Želiezovce) a Šveca (Levice). Odišli Keil, Santos, Pajdučák, Smiknya, Goncalves a Bányi. Chceme skončiť do 5. miesta, nakoľko sme mali veľmi dobré podmienky počas zimnej prípravy."

Miroslav Reischl (Kozárovce): "Od nás sa neodchádza, dlhodobo sú zranení Ďurina a Ondrejka, nevieme, čo je s Levákom. Prichádza Borčin (Žitavany), Štefanka (Nová Baňa-Žarnovica) a do mužstva pribudol aj Búry z dorastu. Cieľ? Pohybovať sa v hornej polovici tabuľky a prezentovať sa dobrými výkonmi."

V. liga

Matúš Budovec (Podlužany): "Nového spoluhráča nemáme, ani nikto neodišiel. Cieľ je skončiť v prvej trojke a nadviazať na celkom dobré výsledky v príprave."

Jozef Urblík (Šahy): "U nás sa v mužstve neudiali žiadne zmeny, nikto neodišiel, ani nepribudol do mužstva. Do jarnej časti nastupujeme ako líder súťaže, chceme vyhrať piatu ligu a potom sa uvidí, či budú peniaze na štvrtú ligu."

Norbert Rák (Želiezovce): "Mužstvo povedie Štefan Štuller, jeho asistentom bude Peter Kokoška, ktorý sa uzdravil a bude k dispozícii trénerovi, zároveň bude aj asistentom trénera. V jarnej časti môžeme rátať s Gondom a to je tak všetko smerom dnu. Z kádra odišli Duchoň, Rotík a Trávnik. Pevne verím, že jarnú časť budeme mať lepšiu ako prvú časť súťaže."

KAM NA FUTBAL

7. marca o 14:30 h

4. liga – 16. kolo

Levice – Veľké Lovce

6. liga – 16. kolo

Pohronský Ruskov – Čajkov

7. liga – 16. kolo

Tekovské Lužany – Mýtne Ludany

8. marca o 11:00 h

7. liga – 16. kolo

Veľké Kozmálovce – Šarovce

8. marca o 11:30 h

Malé Kozmálovce – Ipeľské Úľany

8. marca o 14:30 h

4. liga – 16. kolo

Veľký Ďur – Kolárovo

5. liga – 16. kolo

Šahy – Komjatice

6. liga – 16. kolo

Plavé Vozokany – Veľké Turovce
Kalná nad Hronom B – Hronské Kosihy
Hontianske Trsťany – Starý Tekov
Žemberovce – Hronské Kľačany
Jur nad Hronom – Nová Dedina
Horné Turovce – Tlmače
Nový Tekov – Hontianska Vrbica

7. liga – 16. kolo

Bory – Vyškovce
Farná – Lok
Keť – Ipeľský Sokolec
Beša – Sikenica

zdroj a foto: JJ

Hlasujte za futbalový zápas (7.-8.3.2020), na ktorý by sme mali ísť a spraviť z neho videoreportáž:

Ste za zrušenie jedno- a dvoj-centových mínc?

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre