04272024sob

Levičania chcú zachrániť 4. ligu, Podlužany udržať špicu 5. ligy, posledný prípravák v prospech Podlužian (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. marca 2020 - FK Slovan Levice odohral svoj posledný prípravný zápas na svojom tréningovom ihrisku v nedeľu 1. marca 2020 proti neďalekým Podlužanom. Levičania v ňom ťahali za kratší koniec, keďže prehrali 3:4.

Levičania chcú zachrániť 4. ligu, Podlužany udržať špicu 5. ligy, posledný prípravák v prospech Podlužian (video)

Pozrite si videoreportáž nášho projektu regionálnej televízie TVTEKOVHONT zo zápasu aj s rozhovormi tu:

Levice majú nového trénera, je ním Tomáš Snop. "Oslovil ma Peter Najner s vedením klubu, či by som tu mal záujem trénovať a pomôcť k lepším výsledkom a záchrane 4. ligy. Stojíme na poslednom mieste a treba s tým niečo robiť. Okresné mesto by nemalo hrať na poslednom mieste, prípadne bojovať o záchranu," vyjadril sa Snop.

Príprava Levíc na jarnú časť prebehla podľa Snopa štandardným spôsobom. "Očakával som však lepšiu účasť v dochádzke. Čo som však videl na chlapcoch, verím, že majú na 4. ligu. Kvalitu majú, len to musia dokázať v zápasoch. Nemôžeme mať však veľké oči, musíme sa sústrediť sami na seba. Príprava bola lepená dorastencami, keďže nás limitovali zranenia, dochádzka do práce či školy. Verím však, že nás už budú zranenia obchádzať a na tréningoch budeme môcť odstraňovať nedostatky vo väčšom počte," vysvetlil tréner Levíc.

V levickom kádri nastali počas zimnej prestávky príchody, ale aj odchody. "Prišiel Pajdučák, Švirik, mal by prísť Drotár, odišiel Szabo a Gabo Švec," dodal Tomáš Snop.

Podľa slov nového trénera Levíc je hlavným cieľom záchrana 4. ligy. "Spravíme pre to všetko, ja, chlapci i vedenie," uzavrel Snop.

Príprava ŠK Podlužany prebehla podľa slov tréner Marcela Pavlíka veľmi rýchlo. "Tie dva mesiace sme v podstate trénovali dvojfázovo. Účasť na tréningoch nebola bohvieaká, snažíme sa pripraviť na jarnú časť. Uvidíme, podľa mňa to bude náročné. Veľa hráčov máme zranených, tím zostal viacmenej pokope, nejaké zmeny v ňom nenastali. Snažíme sa to robiť v skromnejších podmienkach. Bude to zaujímavé od 1. kola, keď ideme do Bešeňova. Veľa bude podľa mňa závisieť aj od terénov a od počasia, ako sa s tým popasujeme," priblížil Pavlík.

V Podlužanoch príchody ani odchody počas zimnej prestávky nenastali. "Skôr máme menšiu maródku, takže sa skôr trápime so zdravotným stavom hráčov," dodal tréner ŠK Podlužany, pričom ich cieľom je hrať o špicu 5. ligy do 4. miesta. "Jar ukáže, ako sme na tom fyzicky, kondične a psychicky pripravení," uzavrel.

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, TVTEKOVHONT, Leviceonline.sk

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre