05052024ned

Zdravotníctvo

Do levickej nemocnice pribudlo nové prístrojové vybavenie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 30. novembra 2023 - Levická nemocnica sa snaží stále vylepšovať a modernizovať nie len svoje priestory, ale aj prístroje, ktoré pomôžu zvýšiť kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti pre ambulantných alebo hospitalizovaných pacientov. Ako informuje zástupkyňa hovorcu, špecialistka marketingu a PR spoločnosti Agel SK Jarmila Ševčíková, Nemocnica Agel Levice má ďalšiu potešujúcu správu - nové prístroje.

Do levickej nemocnice pribudlo nové prístrojové vybavenie

Prístrojov je hneď niekoľko a jedným z nich je aj prístroj na zohrievanie infúzií a krvi, ktorý nemocnici darovala Nadácia Agel. "Ohrev infúzií sa používa hlavne u ťažko chorých pacientov na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny, ale aj pri samotných operáciách. Ohrev infúzií pomôže k zmierneniu pooperačných komplikácií, ako sú poruchy prekrvenia, rozvoj septických komplikácií a zníženiu následkov pooperačného stresu pre organizmus," priblížila Ševčíková.

"Sme radi, že sa nám darí postupne modernizovať aj vybavenie nemocnice. Tentokrát nám pribudli na ortopedické oddelenie aj dve nové motodlahy, ktoré sú veľmi potrebné po rôznych operáciách dolných končatín. Ako ďalší máme na fyziatrii, balneológií a liečebnej rehabilitácií nový moderný prístroj, ktorý je kombinovaný a využiť sa tak môže na elektroliečbu, ultrazvukovú terapiu, laserovú terapiu a magnetoterapiu," vyjadril sa riaditeľ Nemocnice Agel Levice Ján Belanský.

Novinky sa zakúpili aj na gynekologicko-pôrodnícke oddelenie levickej nemocnice. "Nákup operačného svietidla do pôrodného boxu a infúznych púmp pomohla zrealizovať Nadácia COOP Jednota peňažným darom vo výške 6000 €," uzavrela Jarmila Ševčíková.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Do levickej nemocnice pribudlo nové prístrojové vybavenie

zdroj a foto: Agel SK

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre