05022024štv

Zdravotníctvo

Príbeh novopečenej mamičky Nikolety z gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 9. novembra 2023 - Pôrod je jedinečným a dôležitým okamihom v živote každej ženy a jej rodiny. Je to proces, ktorý si vyžaduje osobitnú pozornosť a odbornú starostlivosť. Prebieha niekoľkými fázami vrátane otvorenia krčka maternice, samotného pôrodu dieťaťa až po pôrod placenty. Ako informovala zástupkyňa hovorcu, špecialistka marketingu a PR spoločnosti Agel SK Jarmila Ševčíková, priebeh pôrodu je veľmi individuálny a môže sa líšiť. O svoju skúsenosť na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice Agel Levice sa podelila aj mamička Nikoleta.

Príbeh novopečenej mamičky Nikolety z gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v Leviciach

Niet pochýb, že gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v levickej nemocnici je jedným z najvyhľadávanejších. "Dôvodom nie je len renovácia a neustála modernizácia oddelenia, ale aj odborný a empatický prístup personálu. S týmto oddelením sa spája aj množstvo príbehov novopečených mamičiek a emócii. O svoj príbeh a celú svoju cestu naprieč gynekologicko-pôrodníckym oddelením sa podelila novopečená mamička Nikoleta," doplnila Jarmila Ševčíková.

"Moja skúsenosť na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice Agel Levice bola vždy len pozitívna. Inak tomu nebolo ani v prípade hospitalizácie, pôrodu a samotnej popôrodnej starostlivosti. Veľmi dôležitou súčasťou každého zdravotníka by mala byť empatia, porozumenie a súcit. Toto všetko som za ten čas strávený v nemocnici pocítila. Prístup personálu, či už ošetrovateliek, pôrodných asistentiek alebo lekárov bol veľmi pozitívny, čo mi pomohlo aj pri samotnom pôrode,“ vyjadrila sa mamička Nikoleta.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Príbeh novopečenej mamičky Nikolety z gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v Leviciach

Samotný pôrod môže byť niekedy veľmi stresujúci, hlavne keď nastúpia kontrakcie a pôrodné bolesti. "Samozrejme, že pôrod je bolestivá záležitosť, ale bola som obklopená samými odborníkmi a podporu mi robil aj manžel, takže som všetko dokázala zvládnuť. Prostredie tohto oddelenia vnímam tiež pozitívne, keďže niektoré časti sú úplne zrekonštruované. V konečnom dôsledku môžem zhodnotiť môj pobyt na gynekologicko-pôrodníckom oddelení, ako veľmi príjemný a bezpečný. Všetko to stálo zato a teraz máme krásne bábätko," doplnila mamička.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice Agel Levice je veľmi obľúbené a vyhľadávane budúcimi mamičkami. "Toto oddelenie poskytuje vysoko kvalifikovanú zdravotnú starostlivosť, ľudský prístup, nadštandardné izby a dokonca aj nadštandardný pôrodný box. Za prvý polrok 2023 sa v Nemocnici Agel Levice narodilo skoro 500 bábätiek, štyrikrát dokonca dvojičky. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie levickej nemocnice sa taktiež môže pochváliť minuloročným počtom narodených bábätiek, ktorých bolo presne 1100," uzavrela Ševčíková.

Pozrite si našu video reportáž o Gynekologicko-pôrodníckom oddelení v Leviciach:

zdroj a foto: Agel SK, video: Andrej Budai foto video služby, TV TEKOVHONT

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre