05022024štv

Zdravotníctvo

Levická nemocnica otvorila psychiatrickú ambulanciu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. novembra 2023 - Nemocnica Agel Levice neustále pracuje na tom, aby svojim pacientom poskytovala vyšší komfort a aby rozširovala rozsah poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Ako informovala zástupkyňa hovorcu, špecialistka marketingu a PR spoločnosti Agel SK Jarmila Ševčíková, otvorenie novej psychiatrickej ambulancie je ďalším krokom k tomu, aby nemocnica vyšla v ústrety pacientom.

Levická nemocnica otvorila psychiatrickú ambulanciu

Lekár psychiatrickej ambulancie Mykola Zholob.

Levickej nemocnici sa v posledných rokoch veľmi darí inovovať nielen svoje priestory, ale rozširuje aj spektrum poskytovania zdravotnej starostlivosti. Dôkazom toho je otvorenie niekoľkých nových ambulancií v priebehu pár rokov. Tentokrát v Nemocnici Agel Levice otvorili psychiatrickú ambulanciu. "V snahe posilniť dostupnosť a rozšíriť portfólio odborných služieb sme otvorili ďalšiu novú ambulanciu. Tento raz ide o psychiatrickú ambulanciu, ktorá poskytuje starostlivosť o duševné zdravie vrátane diagnostiky, liečby a terapeutickej podpory pre jednotlivcov, ktorí bojujú s depresiou, úzkosťou, poruchami osobnosti a ďalšími psychiatrickými problémami," vyjadril sa riaditeľ Nemocnice Agel Levice Ján Belanský.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

"Dúfam, že psychiatrická ambulancia bude veľkým prínosom pre pacientov z hľadiska dostupnosti ambulantnej psychiatrickej starostlivosti pre pacientov od 18 rokov. V ambulancii poskytujeme komplexný individuálny prístup k liečbe, riadime sa podľa štandardných postupov dôkazovej medicíny. Komunikácia s lekárom je pre pacienta umožnená v dvoch jazykoch, primárne v slovenskom a v prípade potreby aj v ukrajinskom," hovorí lekár psychiatrickej ambulancie Nemocnice Agel Levice Mykola Zholob.

Otvorenie novej psychiatrickej ambulancie je dôležitým krokom v zabezpečovaní komplexnej starostlivosti o duševné zdravie. "Odborníci v levickej nemocnici sú pripravení pomôcť tým, ktorí bojujú s duševnými ťažkosťami a podporiť ich na ceste k zlepšeniu alebo celkovému uzdraveniu. Psychiatrická ambulancia sa nachádza na 5. poschodí pavilónu A (poliklinická časť) a ordinuje v pondelok až piatok od 07:00 do 15:00. Objednať sa je možné prostredníctvom Call centra na číslach 036/6379 360, 036/6379 362, 036/6379 663. Termíny vyšetrenia sú momentálne dostupné a čakacie doby sú minimálne," doplnila Ševčíková.

zdroj a foto: Agel SK

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre