04192024pia

Zdravotníctvo

Na levickej neurológii zrekonštruovali izby

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 15. novembra 2020 - Nemocnica Agel Levice pracuje na zvýšení úrovne poskytovanej zdravotnej starostlivosti aj počas pandémie koronavírusu. Ako informuje hovorkyňa siete nemocníc Agel SK Martina Pavliková, posledným príkladom rekonštrukcie, ktorá prispeje k väčšiemu komfortu pacientov, je zmena na budúcom Oddelení ortopédie. Pacientov na týchto izbách čaká moderné vybavenie.

Na levickej neurológii zrekonštruovali izby

Rovnako dôležití, ako pacienti s koronavírusom, sú aj ostatní pacienti z iných oddelení. Plánovanou rekonštrukciou prejdú celkovo štyri izby, z toho prvé dve sú už hotové. "Pacienti ich už využívajú a veľmi si tieto vynovené priestory chvália, cítia sa u nás príjemne," hovorí Helena Dudášová, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

Na levickej neurológii zrekonštruovali izby

Projekt rekonštrukcie izieb je realizovaný pre navýšenie štandardu na budúcom oddelení ortopédie. "Prerábanie zahŕňa kompletné prerobenie štyroch izieb, kde pribudli nové toalety, kúpeľne, oprava stien a nové osvetlenie. V izbách sú tiež nové vstavané šatníkové skrine a úplne nová podlaha. Zrekonštruované izby sú vybavené televíziou a Wi-Fi signálom. Pobyt v nemocnici tak bude pre pacientov na úrovni hodnej tretieho tisícročia. Celková suma rekonštrukcie je 56.274 € a ukončené budú začiatkom decembra," uzavrela Pavliková.

Na levickej neurológii zrekonštruovali izby

zdroj a foto: Agel SK

Prečítajte si aj:

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre