04262024pia

Slávnostne otvorili nové klientské centrum v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 26. februára 2020 - V Leviciach a vo Zvolene dnes slávnostne otvorili nové klientské centrum. Slávnostného otvorenia sa zúčastnila aj ministerka vnútra SR Denisa Saková.

Slávnostne otvorili nové klientské centrum v Leviciach

Tá sa vyjadrila pre Facebook stránku Polícia SR - Nitriansky kraj. "Som veľmi rada, že už aj v týchto mestách obyvatelia budú môcť nájsť služby hodné 21. storočia pod jednou strechou vo vynovených priestoroch. Dnes už máme na Slovensku 61 klientskych centier."

Úrady v Leviciach boli doteraz rozmiestnené na viacerých miestach po meste, odteraz budú všetky na jednom mieste – v klientskom centre na Rozmarínovej ulici č. 4 ako i v susednej budove na Komenského ulici č.24 (katastrálny odbor). Klienti tu na jednom mieste tak budú môcť vybaviť napríklad nové doklady, evidenciu vozidla, zápis do katastra a iné.

V prevádzke tu bude vedenie Okresného úradu v Leviciach a sedem odborov. Ide o odbor starostlivosti o životné prostredie, pozemkovým lesný odbor, odbor živnostenského podnikania, odbor všeobecnej vnútornej správy, odbor krízového riadenia, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií a organizačný odbor. Okrem toho aj časti Okresného dopravného inšpektorátu v Leviciach a oddelenia dokladov.

Úradné hodiny:
Klientské centrum

Pondelok 8:00 - 15:00

Utorok 8:00 - 15:00

Streda 8:00 - 17:00

Štvrtok 8:00 - 15:00

Piatok 8:00 - 14:00

Viac o levickom klientskom centre tu: https://www.minv.sk/?klientske-centrum-24

zdroj a foto: Facebook stránka Polícia SR - Nitriansky kraj

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre