04262024pia

Šokujúci prípad zo Šaroviec! Dôchodkyňu našli v zúfalom stave, zaživa ju obhrýzali potkany, v nemocnici napokon zomrela

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAROVCE 13. novembra 2021 - Bezvládnu 85-ročnú dôchodkyňu z obce Šarovce našli v pivnici v zúfalom stave. Ako informuje TV Markíza, žena bola vysmädnutá, hladná a jej telo bolo dohryzené od potkanov. Prípad, ktorý otriasol celou obcou.

Šokujúci prípad zo Šaroviec! Dôchodkyňu našli v zúfalom stave, zaživa ju obhrýzali potkany, v nemocnici napokon zomrela

Čo presne sa v rodinnom dome v Šarovciach stalo, zatiaľ nikto s istotou nevie. Ženu však podľa svedkov dlhodobo týrali najbližší. V dome žila so synom a nevestou. "Dobili ju, potom ju hodili do pivnice a potkany ju dohrýzli. Aj tvár má celú vyhryzenú," povedala pre TV Markíza obyvateľka obce.

Ako dlho bezvládne zatvorená ležala, zatiaľ TV Markíza nevie. "Starú ženu v zúboženom stave napokon našiel vnuk. Zavolal záchranku a odviezli ju do nemocnice. Tam bohužiaľ zomrela," dodáva televízia na svojom webe tvnoviny.sk.

Prečítajte si aj:

Vdova žila donedávna sama. Pred niekoľkými rokmi sa k nej nasťahoval syn. "Vrátil sa sem asi tri, štyri roky dozadu a vtedy to začalo ísť dole vodou. On len pije, pije, rozhadzuje všade fľaše od lacného vína, proste zničil ju," prezradil svedok televízii Markíza a pridala sa aj ďalšia obyvateľka obce. "Bil ju často, peniaze jej bral, hladovela chudera, behala po dedine, aby jej dali niečo jesť. Chodila aj po našej ulici, občas som jej dala ten chlebík, no ale čo s ňou už potom," povedala pre TV Markíza.

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Susedia často volali policajtov. "Vraj sa ale neraz stávalo, že keď prišli, týraná žena sa syna zastávala. Starostka jej chcela vybaviť donášku obedov a pobyt v zariadení sociálnych služieb. Žena to vraj odmietla. Všetci susedia sa zhodujú, že takúto smrť si nezaslúžila," približuje TV Markíza.

Syna nebohej dôchodkyne policajti zadržali. Problémy robil aj ľuďom v okolí. "Aj mne ukradol peňaženku. Je to obyčajný hajzel, len toľko vám poviem. Do basy s ním," povedala ďalšia obyvateľka pre TV Markíza.

Podľa ďalších informácii televízie Polícia okolnosti tohto smutného prípadu zisťuje a podľa hovorkyne žiadne informácie zatiaľ neposkytnú.

Pozrite si video reportáž TV Markíza tu:

zdroj, foto a video: TV Markíza

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre