04272024sob

Vražda v Hronských Kľačanoch! Muž mal dopichať a okradnúť starú pani

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HRONSKÉ KĽAČANY 21. augusta 2021 - V obci Hronské Kľačany sa stala vražda. Podľa neoficiálnych informácii mal muž dopichať a okradnúť 81-ročnú ženu.

Vražda v Hronských Kľačanoch! Muž mal dopichať a okradnúť starú pani

Ilustračná fotografia.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Ako nás informovala Viktória Borloková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Nitre, podozrivú osobu polícia zadržala. "Vyšetrovateľ KR PZ v Nitre začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy. Momentálne sa vykonávajú ďalšie procesné úkony, preto v tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," informovala Borloková.

Ako informujú tvnoviny.sk, telo nebohej našiel v predsieni v kaluži krvi jej syn po tom, čo prišiel domov. "Bývali spolu. Policajtom povedal, že z domu zmizla finančná hotovosť 700 eur a zlaté šperky. Veci v spálni boli rozhádzané. Dom nebol zamknutý, vchodové dvere boli iba privreté," približujú tvnoviny.sk.

TVnoviny.sk dodávajú, že dôchodkyňa si bola ešte napoludnie požičať 20 eur od susedy. "Na obedy, ktoré jej denne nosili. Nebohá žena mala viac bodných rán na tvári, krku a šiji. Zranenia boli smrteľné. Policajti dôkladne prehľadali celý dom, no bodnú zbraň nenašli. Už po niekoľkých hodinách však muža podozrivého z vraždy chytili," informujú tvnoviny.sk, podľa ktorých je to 29-ročný mladík z tej istej obce.

zdroj: KR PZ v Nitre, ilustračná fotografia: KR PZ v Nitre

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre