04192024pia

V štrkovisku pri rieke Hron v Tlmačoch sa utopil mladý muž, otec dvoch detí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TLMAČE 3. augusta 2021 AKTUALIZOVANÉ - V štrkovisku pri rieke Hron v Tlmačoch sa utopil mladý muž. Ako informuje televízia Markíza, 22-ročný muž sa mal utopiť pri nočnom kúpaní.

V štrkovisku pri rieke Hron v Tlmačoch sa utopil mladý muž, otec dvoch detí

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Podľa ďalších informácii bola partia približne 15-tich mužov na rybačke, pričom okolo 3:00 hod. nadránom sa mal jeden z nich ísť okúpať. "Keď sa mladík nevrátil, partia ho išla hľadať, no jeho telo už nenašli. Hasiči okolie vodného toku celú noc prehľadávali, bezvládne telo mladého muža, otca dvoch malých detí, našli po viac ako päťhodinovom pátraní. Okolnosti prípadu preveruje polícia," dodáva TV Markíza.

Ako informuje Renáta Čuháková z Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre, polícia dňa 3. augusta prijala oznámenie o nezvestnosti 22-ročného muža, ktorý sa okolo tretej hodiny v noci kúpal v štrkovisku Jazierko pri Tlmačoch. "Ráno okolo ôsmej bolo nájdené už len jeho bezvládne telo. Polícia prijala trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu usmrtenia," potvrdila Čuháková.

zdroj a foto: TV Markíza

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre