04242024str

Do konca základnej časti 7. ročníka Levickej florbalovej ligy ostávajú už len dve kolá

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 14. januára 2020 - Do konca základnej časti 7. ročníka Levickej florbalovej ligy ostávajú už len dve kolá, avšak ešte stále nie je úplne jasné, z akého miesta sa aký tím prebojuje do play-off. V sobotu 11.januára sa v Hale T-18 odohralo 8.kolo a môžeme smelo povedať, že asi prvé v tomto ročníku, kde zápasy dopadli podľa papierových predpokladov.

Do konca základnej časti 7. ročníka Levickej florbalovej ligy ostávajú už len dve kolá

Pre tím Kristove deti vyzeral nádejne zápas proti nevyspytateľným Arch Enemies, avšak nakoniec si práve druhí menovaní odniesli 3-bodové vítazstvo, a tak Kristove deti musia stále čakať na výhru. Tú poslednú zaznamenali naposledy v novembri. Kapitánovi tímu - Ladislavovi Ivanovi - sme položili pár otázok:

Laci, ako hodnotíš váš zápas proti Arch Enemies?

Absencia našej opory v bráne bola od prvých minút citeľná, keďže to ovplyvnilo aj počet našich hráčov v poli. Snažili sme sa to hrať takticky, čo sa nám do konca 2. tretiny úspešne darilo, ale potom sme už, žiaľ, kondične nestačili na súpera, a to sa odzrkadlilo aj na konečnom výsledku.

V čom boli podľa teba Arch Enemies lepší a naopak, v čom sú ich slabé stránky?

Úprimne? Žiadny aspekt ich hry neprevyšoval ten náš, dokonca práve naopak, povedal by som, že o výsledok sa triasli oni. Jediná vec, v ktorej bol súper lepší, je dochádzka hráčov na zápas.

Pomaly sa končí koniec základnej časti. Ako by si zhodnotil vašu hru a výsledky v uplynulej časti sezóny?

Zatiaľ ide viac-menej všetko podľa našich predstáv. Náš cieľ bolo v prvom rade play-off, čo úspešne plníme. Naša hra sa každým kolom zlepšuje a pre nás začína súťaž až vo vyraďovacej časti, takže doterajšia hra a výsledky sú pre nás bezpredmetné. Súperi sa majú na čo tešiť.

Výsledky zvyšných zápasov:

Tím weKings si to od začiatku sezóny, až na ich dve zaváhania, užíva a smelo sa drží na prvej priečke skupiny A. Ich výsledok nevyzeral inak ani v zápase proti Danfossákom, ktorých prestrieľali úplne jednoznačne. Najväčšiu zásluhu na víťazstve má R.Taldík, ktorý vsietil až 7 z 10 gólov.
Zaujímavosťou je, že zápas ZSNS proti weKings skončil identickým výsledkom ako v prvom kole tohto ročníka, keď weKings porazili svojho súpera jednoznačne 9:4. Najvýraznejším hráčom bol opäť už spomínaný Roman Taldík, ktorý zápas výrazne ovplyvnil svojimi 6 gólmi a 2 asistenciami.

Plameniakom zo Šiah sa nepodarilo prekvapiť ani v zápase proti Vlkom, a tak sa dôležitých bodov nedočkali. Do konca základnej časti im už zostávajú len dva zápasy, v ktorých ale ešte môžu bodovať, a tak uvidíme, či im bude aj po základnej časti patriť ich aktuálna posledná priečka v skupine B.

Dôležitým bol pre Danfoss zápas proti niekoľkonásobnému majstrovi LFL, tímu Dobre no, avšak Danfossu sa po tejto prehre nepodarilo udržať si druhú priečku, a tak ich Dobre no na nej ochotne vystriedajú. A tak sa v skupine A ešte odohrá veľký boj o prvú priečku, pretože v prípade, ak Dobre no vyhrajú svoje zostávajúce tri zápasy, z ktorých jeden bude práve proti úradujúcim weKings, môžu byť ešte víťazmi skupiny A.

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK

Takisto ani v skupine B ešte nie je rozhodnuté o víťazovi. Dlhšie úradujúcich Sharks na prvej pozícii vystriedali Vlci, avšak Sharks ešte stále majú šancu na víťazstvo, čo dokazujú aj svojim kvalitným útokom, keď v sobotu proti Arch Enemies pridali ďalšiu výhru.

Posledný zápas si vychutnali ZSNS, keď deklasovali ligového nováčika vysoko 15:2. Nováčik FBC TREX sa túto sezónu radoval len raz, a to z jedného bodu po samostatných nájazdoch, avšak posledné miesto v tabuľke skupiny A mu už neunikne ani po prípadných, avšak málo pravdepodobných výhrach v zostávajúcich dvoch kolách.

weKings - Danfoss Red Stars 10:1
weKings: R.Taldík, R.Taldík, R.Taldík, M.Kvočka, R.Taldík, R.Taldík, R.Taldík, R.Taldík, R.Kvočka, R.Kvočka
Danfoss: M.Hudec

ZSNS - weKings 4:9
weKings: R.Taldík, R.Taldík, R.Taldík, R.Kvočka, R.Taldík, R.Taldík, R.Patay, R.Taldík, R.Patay
ZSNS: T.Szalma, M.Marko, T.Szalma, T.Szalma

Šahy Flamingos - Vlci 5:11
Šahy: D.Pleva, D.Belica, M.Belica, D.Pleva, D.Belica
Vlci: F.Boďo, R.Mištík, J.Littva, R.Šebeštyén, F.Boďo, Ľ.Magušin, J.Littva, L.Kmeť, R.Mištík, R.Mištík, F.Boďo

Danfoss Red Stars - Dobre no 2:10
Danfoss: S.Ferenc, M.Hudec
Dobre no: T.Fazekáš, T.Fazekáš, F.Benčat, R.Gašparec, J.Fazekaš,D.Prišťák, R.Šajben, J.Fazekaš, R.Gašparec, R.Gašparec

Sharks - Arch Enemies 10:6
Sharks: M.Halimovič, P.Brúna, M.Srna, P.Hužvár, A.Šimkovič, P.Brúna, R.Laktiš, M.Srna, M.Halimovič, M.Laktiš
Arch Enemies: P.Škriniar, M.Šedivý, J.Tokár, J.Tokár, M.Šedivý, A.Gazda

ZSNS - FBC TREX Bátorove Kosihy 15:2
ZSNS: T.Szalma, J.Neumann,T.Szalma, T.Szalma, R.Páleník, V.Guthi, T.Belák, T.Szalma, M.Marko, M.Marko, M.Marko, T.Szalma, T.Sebechlebský, R.Páleník, R.Páleník
FBC TREX: M.Gáborík, R.Čief st.

zdroj a foto: LFL

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Dobromat.sk - každým nákupom pomáhate

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre