04202024sob

Posledné kolo Levickej florbalovej ligy v roku 2019 prinieslo veľmi šokujúce výsledky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. januára 2020 - Posledné kolo Levickej florbalovej ligy (LFL) v roku 2019 sa odohralo 21.decembra, pričom bolo nabité napínavými zápasmi, v ktorých sa len ťažko dal jednoznačne stanoviť favorit. Ako sa predpokladalo a ako naznačuje tento ročník už pomaly od začiatku sezóny, tímy sú stále vyrovnanejšie a tabuľka sa stále viac zamotáva. K zmene poradia tímov prispelo, a to veľmi výrazne, aj spomínané 6.kolo LFL. Vianočných zázrakov sa v tomto kole udialo niekoľko, avšak asi najväčším prekvapením bola výhra ZSNS nad doteraz nezdolanými Sharks, a to vysokým 6-gólovým rozdielom. A tak sme sa pýtali práve týchto tímov...

Posledné kolo Levickej florbalovej ligy v roku 2019 prinieslo veľmi šokujúce výsledky

Odpovedá Marek Marko (ZSNS):
Ako hodnotíš sobotňajší zápas proti Sharks?
V tomto zápase boli Sharks jednoznačne v úlohe favorita. My sme sa sústredili skôr na zápas proti Šahám, ktorý sme aj vyhrali, a to bol asi aj impulz, ktorý nám pomohol podať kvalitný výkon v tom druhom zápase. Sme radi, že sme dokázali poraziť favorita a pripísať si tak do tabuľky 3 body, s ktorými počítal skutočne len málokto.

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK

V čom podľa teba spočívala prehra „Žralokov“? Všetci vieme, že túto sezónu ešte neprehrali. Myslíš, že zápas proti vám podcenili?
Áno, určite nás podcenili. Veľkú rolu zohral aj fakt, že im chýbal najproduktívnejší hráč ligy P. Hužvár a v útoku toho veľa nepredviedli. My sme však podali kvalitný kolektívny výkon, a to bola hlavná príčina našej výhry.

Spolu s Timom Szalmom si bol najproduktívnejším hráčom celého kola a zároveň v zápase proti Sharks si bol najproduktívnejším hráčom vášho tímu. Pripravoval si sa na tento zápas zvlášť? V čom vidíš tento úspech?
Na tento zápas som sa nijako špeciálne nepripravoval. Tým, že sa už viac venujem klubovým povinnostiam a trénovaniu, nemám ani čas sa pripravovať na zápasy LFL. Tento zápas mi jednoducho vyšlo skoro všetko, čo som skúsil. Veľký podiel má ale na tejto výhre hlavne Timo Szalma, ktorý je hlavným strojcom gólov v našom tíme.

Odpovedá Roman Laktiš (Sharks):
Ako by si zhodnotil sobotňajší zápas proti ZSNS?
Čo sa týka zápasu proti ZSNS, v prvom rade nám chýbalo viacero hráčov, takže sme museli nejako skombinovať formácie. Hneď na začiatku nás super zaskočil rýchlymi gólmi, potom sa nám nedarilo sa presadiť a streliť góly. Asi nikto z mužstva nemal svoj deň, vrátane brankára. Súperovi sa podarilo premeniť všetky šance a brankár im chytal vynikajúco.

V čom bol podľa teba súper lepší?
Súper ani tak lepší nebol, keďže sa hralo viac u súpera, ale ako vravím, využili každú šancu, ktorú dostali a my, čo sme šance mali, tak sme ich nepremenili.

Utrpeli ste prvú, celom vysokú prehru v sezóne, a to s tímom, ktorý nemáva stabilné výsledky. V čom bola hra proti ZSNS iná ako proti ostatným tímom?
V prvom rade tým, že sme neboli kompletní, museli sme primiešať zostavy, museli hrať hráči, ktorí hrávajú menej, a to sa celé odrazilo na celej hre mužstva. Nešlo nám to tak, ako keď hráme v kompletnej zostave. Berieme to ako poučenie do ďalších zápasov.

A na záver konečné výsledky predvianočného kola:

ZSNS vs. Šahy Flamingos 8:2
ZSNS: T.Szalma, T.Sebechlebský, R.Páleník, T.Szalma, D.Köles, V.Guthi, M.Marko, R.Páleník
Šahy Flamingos: D.Pleva, D.Belica

Dobre no vs. Arch Enemies 4:6
Dobre no: J.Fazekaš. R.Gašparec, R.Gašparec, I.Marföldi
Arch Enemies: M.Šedivý, A.Gazda, M.Šedivý, A.Gazda, J.Tokár, A.Gazda

FBC TREX Bátorove Kosihy vs. Šahy Flamingos 6:7 psn
FBC TREX: R.Čief ml., R.Čief st., R.Čief st., R.Čief ml., R.Pintér, M.Gáborik
Šahy Flamingos: M.Koszoru, D.Pleva, D.Belica, D.Belica, D.Belica, T.Páterek, T.Páterek

ZSNS vs. Sharks 9:3
ZSNS: T.Szalma, D.Köles, M.Marko, R.Páleník, M.Marko, M.Marko, M.Marko, M.Marko, T.Szalma
Sharks: M.Halimovič, R.Laktiš, R.Laktiš

Dobre no vs. Vlci 1:4
Dobre no: T.Fazekaš
Vlci: R.Mištík, P.Klimovský, Ľ.Magušin, R.Mištík

Danfoss Red Stars vs. Sharks 9:7
Danfoss: S.Ferenc, S.Ferenc, S.Ferenc, S.Komžík, E.Šramko, L.Havetta, R.Molnár, S.Komžík, E.Šramko
Sharks: P.Hužvár, M.Laktiš, P.Hužvár, A.Šimkovič, A.Šimkovič, M.Bešina, M.Liška

weKings vs. Kristove deti 12:11 psn
weKings: P.Balla, R.Taldík, R.Patay, R.Hložek, R.Taldík, R.Taldík, A.Kováč, R.Taldík, A.Kováč, B.Borovský, R.Taldík, R.Taldík
Kristove deti: M.Hronec, E.Hrebik, E.Hrebik, J.Vrto, J.Vrto, J.Vrto, A.Sucharda, M.Hronec, J.Vrto, A.Sucharda, A.Sucharda

zdroj a foto: LFL

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Dobromat.sk - každým nákupom pomáhate

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre