04252024štv

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
DUNAÚJVÁROS / LEVICE 23. marca 2016 - V dňoch 12.3. – 13.3 2016 sa v maďarskom meste Dunaújváros konal 3.ročník medzinárodného hokejového turnaja mladých hokejových talentov STEEL BULL INTERNATIONAL TOURNAMENT 2016 za účasti viacerých tímov: Agility One (SVK), Dunaújvárosi ACÉLBIKÁK A a B (HUN), GYORY ETO HC (HUN), HC Dečín (CZE), HK Levice (SVK), HK Nitra (SVK), HK Lokomotíva Nové Zámky (SVK), HK Ružinov Bratislava (SVK), Ifj. Ocskay (HUN), Pólus Budapest (HUN), UTE Budapest (HUN), Vasas Budapest A a B (HUN).
Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

V piatok 11.3.2016 vyrazili dva hokejové tímy zmerať si sily na medzinárodný turnaj do maďarského Dunaújvárosu. Hráči ročníkov 2008 a mladší spolu so svojimi trénermi Tomášom Segíňom a Marcelom Ozimákom si verili natoľko, že sa nezľakli 3. ročníka STEEL BULL INTERNATIONAL TOURNAMENT cupu a vyrazili reprezentovať HK Levice a celý Tekovský región.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.

Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

Tento turnaj má veľmi dobrú povesť a patrí medzi jeden z najlepších, ktorý sa usporiadava pre ročníky kategórie U8 a mladších. Už po tretí krát sa na tomto turnaji stretli malí hokejsti z rôznych krajín s naozaj kvalitnými mužstvami. Žiadny zo zúčastnených tímov nepatril medzi tie slabšie a preto bol každý zápas bojom o body a prebiehal až do poslednej sekundy. Zápasové tempo bolo neskutočné, veď pri 14. zúčastnených mužstvách hráči preskakovali od zápasu k zápasu, dokopy odohrali obe mužstvá 16 zápasov a deti sa bavili hokejom. V poslednom zápase dňa už chalani fungovali len silou vôle a motiváciou svojich trénerov. Na korčuliach ich držal hlučný FUN CLUB rodičov na aký sme my v Leviciach zvyknutý. Náš tým vystupoval jednotne nielen na ľade, ale levické srdiečko a obrovská súdržnosť vládla i na tribúnach.
Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

OHLASY PO TURNAJI:

Tomáš Segíň, tréner HK Levice: „Veľmi vydarený turnaj a úžastný zážitok pre všetky deti. Zúčastnilo sa ho 21hráčov ktorí boli rozdelení do dvoch tímov a dokopy odohrali 16 zápasov. Som veľmi spokojný s celým priebehom a aj organizáciou celého podujatia. Samozrejme vďaka patríi aj rodičom za podporu detí, veď počas celého turnaja vytvorili poriadne hlučný fanclub na aký sme My v Leviciach zvyknutí.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

Marcel Ozimák, tréner Agility One: „Veľký turnaj je za nami !!! Tento víkend bol pre mnohých chlapcov vstupom do hokejového sveta. V spolupráci s HK Levice sme vytvorili dva silné tímy, ktoré sa zúčastnili medzinárodného turnaja U8 v maďarskom Dunaujvárosi. Organizátorom tohto turnaja patrí veľký obdiv a pocta za to ako tento turnaj pre najmenších hokejistov pripravili. No a veríme , že na tento turnaj budú naši najmenší športovci ešte dlho spomínať. A aj keď sme nezískali "zlato", získali sme niečo oveľa cennejšie.
Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

Rodič 1: „Dovolím si zo strany rodiča ohodnotiť prvý veľký turnaj našej hokejovej predprípravky na medzinárodnom poli v Dunaujváros. Turnaj bol pre naše deti obrovskou skúsenosťou do budúcna a ukázal nám, že naše deti vedia bojovať a ísť až na pokraj svojich síl. Aj napriek veľkej únave ku koncu turnaja deti bojovali a hrali s obrovským nasadením. Celkove umiestnenie hodnotím za veľmi dobrý výsledok. Aj napriek tomu, že konkurencia bola obrovská a na turnaji bolo veľa kvalitných mužstiev naši chlapci dokázali skórovať a aj vyhrať. Aj keď doteraz neodohrali veľké množstvo zápasov a nemajú ešte veľa skúseností, dokázali že ich hokej baví a vedia zabojovať. Obrovská vďaka patrí trénerom Tomášovi Segíňovi a Marcelovi Ozimákovi za ich prístup, trpezlivosť, čas a ochotu pracovať s našimi deťmi. Pre deti sú veľkým vzorom, deti ich rešpektujú a majú ich radi. My rodičia sme s turnajom veľmi spokojní, tak ako sa bavili hokejom naše deti, sme sa bavili aj my rodičia a vznikla z nás dobrá partia. Tento turnaj bol veľkým zážitkom pre všetkých a výzvou do ďalších zápasov a turnajov.

Rodič 2: „Turnaj v Maďarsku bola úžasná príležitosť pre našich drobcov, vyskúšať si veľký svet hokeja. Vďaka fantastickým kombináciám, prístupom a trpezlivosti trénerov sa deti tešili z každého odohratého zápasu, z každého gólu a z každej jednej vydarenej prihrávky. Tento hokejový víkend posunul deti dopredu, namotivoval ich a naozaj ich naučil baviť sa hokejom. Tréneri veľká vďaka!
Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

Mesto Levice a Tekovský región za oba tímy reprezentovali: Ráček Michal, Dean Klein, Danko Ozimak, Patrik Torda, Andrej Nedorolik, Damian Varga, David Martinkovič, Matej Doboš, Simon Matúš, Lajčin Timotej, Jakub Záhorsky, Lajčin Chris, Vlačuha jakub, Vlačuha Samuel, Feníková Michaela, Gajdács Ondrej, Vaňatka Fabian, Urge Lukas, Jakubik Timotej, Tomáš Hraško


Šiestaci potvrdili prvé miesto - Partizánske druhý krát zakoplo v Leviciach

Siedmaci vo vyrovnanom zápase napokon bez bodu

Prvá liga mladších žiakov kategórie U12 (6.ročník) a U13 (7.ročník) a jej všetky tri časti (Základná čast / skupina A, Nadstavbová časť – Západ a II.čast Nadstavbová – Západ/Stred) pre hráčov HK Levice je na svojom konci a my tak definitívne vieme, ako si mladší žiaci v tejto sezóne počínali. Ale pred tým ako budeme hodnotiť sezónu mladší žiaci privítali pod Levickým hradom celok z Partizánskeho. Víťazstvom nad celkom Partizánskeho si šiestaci upevnili pozíciu lídra a aj keď ostatné celky odohrajú ešte jedno kolo, už dnes vieme povedať, že šiestaci skupinu západ-stred vyhrali a žiadny celok ich už nemôže ohroziť v ich prvenstve.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
SsZĽH (6. ročník) U 12 / skupina západ-stred

HK Levice – HK Iskra Partizánske 5:4 (2:1, 1:0, 2:3)

Zápas sa začal v miernejšom tempe, no navrh predsa len mali hráči HK Levice. Po úvodnom oťukávaní nastúpila úderná trojka CHUMAK-ORDOGH-KASALA v 7.minúte otvoril skóre zápasu Georgii CHUMAK. V 16.minúte Levice ponúkli súperovi presilovku o dvoch hráčov a vyrovnávajúci gól zasunul za chrbát nášho gólmana hráč Iskry Dávid REISEL. V závere tretiny gólom do šatne zvyšoval pre HK Levice Martin KASALA.
Druhé dejstvo sa nieslo vo vyrovnanej partii no navrh predsa mali len naši hráči aj napriek častým vylúčeniam na našej strane v 24.minúte presne namieril Andrej ORDOGH.
Ak chceli Partizánčania uhrať dobrý výsledok na horúcom ľade Levíc, museli pridať. Aj sa tak stalo v 44. a 46. minúte sa hostia dotiahli na Levice a za stavu 3:3 zrazu bolo všetko inak. V 53.minúte našej obrane ušiel Benjamin PŠENKO a celok z Partizánske prvý krát v zápase viedol. No nie nadlho. Odpoveď z našej strany prišla prakticky okamžite a v 54. minúte Samuel EŠEK našiel Daniela GELLENA a ten puk zasunul za hosťujúceho brankára. Na konečných 5:4 pre domáci tím znova úradovala trojica CHUMAK-ORDOGH-KASALA.
Levice si pripísali do tabuľky posledné dva body v sezóne a z predstihom jedného kola pred ostatnými celkami v skupine úspešne zavŕšili tohto ročnú sezónu v lige mladších žiakov.

Góly LV: 7. CHUMAK Georgii (ÖRDÖGH, KASALA), 19. KASALA Martin, 24. ÖRDÖGH Andrej (CHUMAK, KASALA), 54. GELLEN (EŠEK), 54. CHUMAK (KASALA, ÖRDÖGH)

Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto

Zostava LV: Griesbach, Grobař, – Chumak, Király, Kravec, Ordogh, Horváth Andrej, Farkaš Jakub, Ešek, Doboš, Gellen, Kasala, Drapák, Dubský, Moravčík

Siedmaci vo svojej kategórii U13 po tomto zápase si nemohli v rámci tabuľky už nič pokaziť, celkovo v tejto skupine skončili na 5. mieste.

SsZĽH (7. ročník) U 13 / skupina

HK Levice – HK Iskra Partizánske 5:7 (0:3, 4:2, 1:2)
Najmenšia hokejová mlaď na turnaji v Dunaújvárosi, šiestaci potvrdili prvé miesto
Celá úvodná tretina patrila hosťom z Partizánskeho. Levičania pôsobili utiahnutým dojmom, nepúšťali sa do väčších brejkov čoho výsledkom sú strely na bránu, ktoré vyzneli v neprospech domáceho mužstva v pomere 3:14. Hostia v prvej tretine zo 14 striel na bránu presne umiestnili tri za chrbát nášho gólmana.
Druhá tretina bola úplne rovnaká, ale v opačnom garde. Levičania začali súpera napádať, ale znova inkasovali z hokejky HÝROŠŠA. Po tomto góle v rozmedzí 5. minút domáci Levičania naštartovali pri nepriaznivom stave 0:4 gólostroj, na konci ktorého bol vyrovnávajúci gól na 4:4 Nika ŠEBEŠTÍNA za asistencie Patrika KASALU a Daniely GRMANOVEJ. Siedmaci v tejto fáze zápasu boli lepším tímom odhodlaným zvrátiť výsledok na svoju stranu. Momentom v 35. minúte bol gól zo súperovej hokejky na 4:5, autorom ktorého bola Veronika LOBBOVÁ. V úvode tretieho dejstva sme 47. minúte opäť inkasovali na 4:6 a v tomto momente sa zápas lámal. Síce sme v 48. minúte odpovedali gólom Patrika KASALU, ktorému asistovala dvojica SLÁDEČEK – VRBKA, ale bohužiaľ to na víťazstvo nestačilo. Súper pridal a v závere poistil svoje víťazstvo na konečných 5:7.

Góly LV: 28. MIŠURA (SLÁDEČEK Jozef), 28.KASALA (PACALA), 29.FARKAŠ (BLAŠKO), 33.ŠEBEŠTÍN (KASALA, GRMANOVÁ), 48.KASALA (SLÁDEČEK, VRBKA)

Zostava LV: Mejsnar, Petráš – Blaško, Bukoven, Farkaš, Grmanová, Juhás, Kasala, Mišura, Novák, Pacala, Šebeštín, Sládeček, Vrbka
zdroj a fotografie: Marian Moravcik
POZRITE SI:

- Liptáci nestačili na levických šiestakov, štvrtáci na KONICA MINOLTA CUP-e 2016 druhí

Filip Marián Moravčík mládežníckym hráčom mesiaca, prípravka porazila Viedeň

Levické hokejové A-mužstvo vybojovalo postup do play-off, zo žiakov proti „baranom“ úspešní len šiestaci

Na turnaji priateľstva U11 HK Levice štvrté, A-mužstvo vyhralo oba novoročné zápasy, zdolalo aj lídra tabuľky

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre