04192024pia

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Levické hokejové A-mužstvo vybojovalo postup do play-off, zo žiakov proti „baranom“ úspešní len šiestaci

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 25. januára 2016 - Počas víkendu 23.-24.1.2016 odohrali levické hokejové družstvá ďalšie zápasy. Šiestaci a siedmaci doma privítali "baranov" z Banskej Bystrice, ôsmaci a deviataci zas do Banskej Bystrice vycestovali. Levické hokejové A-mužstvo cestovalo do Bratislavy na mimoriadne dôležitý zápas proti miestnemu celku HK Bratislava, pričom prípadné víťazstvo Levičanov by im zabezpečilo účasť v play-off.

Levické hokejové A-mužstvo vybojovalo postup do play-off, zo žiakov proti „baranom“ úspešní len šiestaci

SsZĽH (6. ročník) U 12 / skupina zápas-stred

HK Levice – HC´05 Banská Bystrica 6:2 (2:0, 1:2, 3:0)

Dobre naladení šiestaci privítali na domácom ľade Banskobystrických BARANOV. V tejto sezóne sa tieto celky ešte nestretli a preto visel vo vzduchu otáznik kto z koho. Papierovým favoritom bola naša 6.ŠHT, keďže Bystričania posledné štyri zápasy zaváhali s Púchovom, Žilinou, Martinom a Breznom.
Levickí šiestaci otvárali skóre zápasu 1.kola nadstavbovej skupiny Západ-Stred v 3. minúte presným zásahom Samuela DRAPÁKA, ktorí sa najlepšie zorientoval v skrumáži pred bránkou súpera. V 7. minúte presne prihrával unikajúcemu Danovi GELLENOVI a ten s prvej prestrelil bystrického brankára.

 

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
V druhej tretine sme skóre na 3:0 opäť zvyšovali zásluhou Daniela GELLENA, keď pred bránkou na dva krát zasunul puk do brány. Súper odpovedal až v druhej časti hry, keď 25. minúte znižoval na 3:1 a v 32.minúte unikol bystričan Andreja BOČKAI, ktorý bol faulovaný za čo rozhodca nariadil trestné strielanie, ktoré ten istý hráč aj premenil, čím dramatizoval priebeh zápasu, keďže znižoval na 2:3 z pohľadu Banskej Bystrice.
Šiestaci chceli nadviazať na posledný zápas, natiahnuť si víťaznú sériu a nedovoliť súperovi tlak, ktorí si vytvoril.
V závere tretej tretine chalani súperovi už nedovolili skórovať a navyše barani utŕžili ďalšie góly z hokejok Samuela EŠEKA, Bruna PIROHÁRA a Samuela DRAPÁKA, ktorí zabezpečili pre domácich zaslúžený triumf a získali 2 body do tabuľky.

Góly za HK Levice: 3. DRAPÁK Samuel (EŠEK Samuel), 7. GELLEN Daniel (JÁRIK Peter), 22. GELLEN Daniel (CHUMAK Georgii), 51. EŠEK Samuel (GELLEN Daniel), 53. EŠEK Samuel (GELLEN Daniel), 58. DRAPÁK Samuel (FARKAŠ Jakub)

HK Levice: Griesbach, Grobař – Chumak, Pirohár, Farkaš P., Farkaš J., Ešek, Doboš, Gellen, Juhás, Sládeček, Drapák, Járik, Pacala, Moravčík, Kravec, Horváth Adam, Horváth Andrej, Grmanová,

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
SsZĽH (7. ročník) U 13 / skupina západ-stred

HK Levice – HC´05 Banská Bystrica 2:6 (0:1, 0:2, 2:3)

Siedmaci úvod zápasu trocha zaspali, čoho výsledkom bola aj prvá tretina, ktorá bola vyrovnaná. Druhá tretina mala byť v našej réžii, ale chalani si ju sami zdramatizovali aj keď si vytvárali tlak na súperovú bránku góly dával súper a siedmaci na konci druhej tretiny prehrávali 0:3.
V tretej tretine vsietili siedmaci dva góly z hokejok Tomáša REMIÁŠA a Davida HOFERA, ktorí znižovali na konečných 2:6.

Góly za HK Levice: 42. REMIÁŠ Tomáš, 55. HOFER David

HK Levice: Mejsnar, Petráš – Blaško, Bukoven, Hofer, Kandra Kasala, Kerestvey, Novák, Palovčík, Pirohár, Procháczka, Remiáš, Šebeštín, Vrbka, Lauro

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Výsledky starších žiakov:

SsZĽH (8. ročník) U 14 / skupina západ-stred

HC´05 Banská Bystrica – HK Levice 14:0 (4:0, 5:0, 5:0)

SsZĽH (9. ročník) U 15 / skupina západ-stred

HC´05 Banská Bystrica – HK Levice 15:1 (4:0, 5:0, 6:1)


Levické A-mužstvo vydrelo víťazstvo v Bratislave a zabezpečili si tak postup do play-off!

Dňa 24.1.2016 cestovalo levické hokejové A-mužstvo do Bratislavy na zápas proti miestnemu celku HK Bratislava. Levičanom by prípadná výhra v tomto zápase už zabezpečila postup do play-off a tak pre Levičanov bol cieľ jasný - zvíťaziť. Po druhej tretine Levičania prehrávali 3:2, no v poslednej tretine sa vzchopili a tromi gólmi zabezpečili mimoriadne cenné víťazstvo a postup do play-off!!!

Levické hokejové A-mužstvo vybojovalo postup do play-off, zo žiakov proti „baranom“ úspešní len šiestaci

NakúpDoma.sk - eshop - čerstvá zelenina, ovocie, osivá - Dragúň, Levice
HK Bratislava 3:5 HK Levice (1:1; 2:1; 0:3)

Góly: 12. Lisoň (Jaško, Vintr), 25. Palkovič (Mucha, Kovačič), 36. Hruška (Ščepko, Mucha) – 11. Leontyev (Kasana, Hronec), 39. Vrťo (Leontyev, Hronec), 48. Školník (Leontyev, Hronec), 59. Leontyev (Vrťo, Michalovič), 60. Segíň T. (Socha, Káčer)

Zostava LV: Vozár (Lüley) – Káčer, Socha, Bránik, Kmeť, Segíň T. – Kasana, Školník, Hronec, Leontyev, Vrťo – Ozimák, Roško, Kiepeš, Michalovič, Pitlanič – Bačkor

Zostava BA: Srnec (Hoferica) – Jastrabík, Vintr, Haring, Jaško, Lisoň – Hruška, Ščepko, Kovačič, Mucha, Palkovič – Furdek, Kačur, Cvik, Salay, Segíň

Rozhodovali: Bachúrik – Poláčik, Kristian
Vylúčenia: 3:4 na 2 min., navyše Kmeť (LV) – 10 min. nešportové správanie sa hráča
Strely: 51:37
Divákov: 95

Nasledujúci zápas: HK Levice – HC Prievidza (6.2.2016 o 17:30), 21.kolo

Mgr. Július Beňuš, tréner HK Levice: „Dnešný zápas bol veľmi dôležitý najmä z pohľadu psychickej náročnosti na hráčov, podobne ako posledné domáce stretnutie. Aj preto som rád, že sme ho na rozdiel od toho predchádzajúceho zvládli. Hrali sme u súpera, ktorý bol na nás veľmi dobre pripravený, od prvej minúty s nami vládal korčuľovať a fyzicky bol na tom lepšie ako my. Napriek tomu, že sme sa dokázali v zápase ujať vedenia ako prví, súperovi sa podarilo vyrovnať. Po vyrovnaní v našich radoch nastala akási stagnácia, ktorá v kombinácii s veľkým množstvom našich nepremenených vyložených gólových šancí vyústila do zákonitého trestania súperom, ktorý nám odbehol na rozdiel dvoch gólov. Napriek tomu sa však dnes prejavila obrovská sila nášho tímu. Chalani súboj ani za stavu 1:3 nevzdali, bojovali ďalej a bili sa so súperom a každý kúsok ľadu. Odmenou a veľkou vzpruhou bolo zníženie stavu na 2:3 ešte do konca druhej tretiny. V tretej tretine sa nám vďaka pokračujúcej aktivite podarilo v presilovej hre fantastickou strelou vyrovnať stav stretnutia. Po tomto momente však prišli znovu ťažké chvíle, ktoré vyplynuli z toho, že sme sa príliš stiahli a dovolili súperovi zatlačiť nás do našej tretiny, v ktorej mal niekoľko vyložených šancí. Náš brankár nás však v tejto ťažkej situácii podržal vynikajúcim výkonom a podobne ako u nás v druhej tretine sa potvrdilo známe nedáš-dostaneš a gólom na 4:3 sme sa dostali do vedenia. Víťazstvo sme spečatili ešte piatym gólom do prázdnej bránky. Som nesmierne spokojný s výkonom celého družstva. Všetci chalani podali veľmi obetavý a kolektívny výkon a právom im patrí postup do play-off.

Aktuálna tabuľka:
1. Dynamax Nitra 39
2. HC Prievidza 32
3. HK Levice 30
4. ŠHK Púchov 28
5. HK Iskra Partizánske 21
6. HK Bratislava 15
7. HC '05 B. Bystrica 6

zdroj a fotografia: Marian Moravčík, HK Levice

POZRITE SI:

- Na turnaji priateľstva U11 HK Levice štvrté, A-mužstvo vyhralo oba novoročné zápasy, zdolalo aj lídra tabuľky

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre