04202024sob

Dušan Szabo trénerom FK Slovan Levice do konca jesennej časti

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. októbra 2021 - Po odvolaní Marcela Pavlíka z postu trénera FK Slovan Levice sa vedenie klubu dohodlo s trénerom s dlhoročnými skúsenosťami Dušanom Szabom, ktorý sa podujal na dovedenie mužstva do konca jesennej časti. Ako nás informoval 1. viceprezident klubu Tomáš Stach, s Dušanom Szabom sa zatiaľ dohodli do konca jesennej časti a v zime oznámia obsadenie postu hlavného trénera na jarnú časť.

Dušan Szabo trénerom FK Slovan Levice do konca jesennej časti

Zaujímalo nás, prečo sa vedenie rozhodlo, odvolať doterajšieho trénera Marcela Pavlíka, ktorý s mužstvom vyhral 4. ligu a po rokoch ho doviedol do 3. ligy. "Sú rozhodnutia, ktoré sa nerodia ľahko a toto bolo jedno z nich. Po radosti z postupu do 3. ligy prišla realita vyššej súťaže a náš klubu sa v nej zatiaľ dosť trápi. Ako vedenie sme stále viac pociťovali tlak verejnosti aj sponzorov, žiaľ futbalová realita je taká, že prvý na rane býva tréner. V situácii, keď káder obmeniť nevieme, sme pristúpili k zmene na tomto poste. Marcel Pavlík pri mužstve skončil od 12. októbra 2021," vysvetlil Stach.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Vedenia klubu sme sa tiež opýtali, ako boli spokojní s prácou/výsledkami Marcela Pavlíka na poste trénera A-mužstva. "Marcelovi ďakujeme za odvedenú prácu pri A-tíme, do histórie klubu sa určite zapíše ako tréner, ktorý so Slovanom Levice vyhral 4. ligu a doviedol ho po dlhej dobe opäť do 3. ligy. Dovolím si povedať, že svoju prácu odvádzal dobre, veľa vecí sa jeho príchodom zmenilo k lepšiemu, žiaľ súhra okolností, možno prístup niektorých hráčov, ale veľa krát aj chýbajúce športové šťastie nás priviedlo k tejto situácií. S Marcelom sa mi spolupracovalo veľmi dobre a verím že jeho cesty sa so Slovanom Levice v budúcnosti ešte pretnú," dodal 1. viceprezident FK Slovan Levice.

A aký je cieľ A-mužstva do sezóny 2021/2022? "Cieľom je etablovať sa v lige, uvidíme aký bude konečný verdikt a či bude avizovaná reorganizácia už od budúcej sezóny a čo to pre nás bude znamenať. Zimná prestávka nám dáva viac času na hľadanie posíl do kádra a verím, že sa nám podarí priniesť kvalitné posily pre posty, kde nám to momentálne nejde. Našim cieľom ako nováčika je skončiť čo najlepšie a v ideálnom prípade sa vyhnúť záchranárskym prácam. Pracujeme na získavaní nových partnerov pre klub, veríme že v FK Slovan Levice je silný potenciál a postupne dokážeme napredovať," uzavrel Tomáš Stach.

zdroj: Leviceonline.sk, foto: JJ

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre