04262024pia

Futbalista, ktorý skolaboval na ihrisku, svoj boj o život prehral

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TRÁVNICA 13. augusta 2020 - Futbalista, ktorý skolaboval na ihrisku počas futbalového zápasu najvyššej oblastnej súťaže - 6. ligy MEVA Oblastného futbalového zväzu Nové Zámky TJ Družstevník Trávnica - TJ Družstevník Michal nad Žitavou, svoj boj o život prehral. Išlo o 34-ročného hráča hostí Petra Kiss-a, vojaka z povolania.

Futbalista, ktorý skolaboval na ihrisku, svoj boj o život prehral

Peťko, odpočívaj v pokoji. "S hlbokým zármutkom v srdci sme prijali smutnú správu, že Peter KISS, hráč TJ Družstevník Michal n./Žitavou, dnes vo veku nedožitých 35 rokov žiaľ navždy odišiel na večnosť do futbalového neba. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť celej rodine a všetkým pozostalým," informoval Oblastný futbalový zväz N. Zámky na svojej Facebook stránke.

Betónová vodomerná šachta - projektovanie výrobkov z betónu či vodomernú šachtu, štandardizované betónové kocky či betónové stĺpy, preprava stavebných materiálov

Proficon Vodomerná šachta - projektovanie výrobkov z betónu či vodomernú šachtu, štandardizované betónové kocky či betónové stĺpy, preprava stavebných materiálov

"Bohužiaľ udalosť na našom trávniku má ten najsmutnejší koniec. Peter svoj boj o život, žiaľ prehral. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine a klubu TJ Družstevník Michal nad Žitavou. Peťo, odpočìvaj v pokoji," informoval klub TJ Družstevník Trávnica na svojej Facebook stránke.

Hráč skolaboval v 61.min zápasu na ihrisku bez zavinenia iných hráčov. Okamžite mu poskytli prvú pomoc, privolali mu rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá vykonala nevyhnutné medicínske úkony a následne aj vrtuľník, ktorý ho transportoval do nitrianskej nemocnice na ARO s podozrením na silný infarkt. Zápas predčasne ukončili.

zdroj a foto: Facebook Oblastný futbalový zväz N. Zámky

VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU. TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Pozrite si videoreportáže TVTEKOVHONT tu: https://www.youtube.com/tvtekovhont

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre