04192024pia

Levickí futbalisti sa so sezónou rozlúčili víťazstvom, Ultralions 96 oslávili 20. výročie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. júna 2016 - Na posledné 30.kolo futbalovej IV. ligy JV ZsFZ nastúpili v nedeľu 12.6.2016 hráči FK Slovan Levice na domácej pôde proti zachraňujúcemu sa mužstvu Čermáňsky FK Nitra. V prípade ich víťazstva by si v tabuľke zabezpečili konečné 5. miesto. Tak sa aj stalo.

Levickí futbalisti sa so sezónou rozlúčili víťazstvom, Ultralions 96 oslávili 20. výročie

Strojcom domáceho a rozlúčkového víťazstva so sezónou 2015/2016 sa stal Gabriel Nagy, ktorý konto súpera zaťažil dvoma gólmi v 45. a v 50. minúte. V 84. minúte sa síce hosťom podarilo znížiť gólom Michala Bisáka, no Levičania si už tohtosezónne posledné víťazstvo ustrážili.

Na koniec futbalovej sezóny 2015/2016, hneď po zápase FK Slovan Levice - Čermáňsky FK Nitra v nedeľu 12.6.2016 si Ultralions 96 prichystalo oslavu 20 rokov pôsobenia na scéne - tzv. choreo s odkazom na 20. výročie svojho pôsobenia a spolu s domácimi futbalistami ho náležite oslávili. V sobotu 11.6.2016 sa zorganizovala párty za účasti mnohých už neaktívnych členov a pospomínali sa dobré ale aj zlé časy levického športu.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Levickí futbalisti sa so sezónou rozlúčili víťazstvom, Ultralions 96 oslávili 20. výročie

Video z pozápasovej oslavy 20. výročia Ultralions 96:

FK SLOVAN LEVICE - ČERMÁŇSKY FK NITRA 2:1 (1:0)
Gabriel Nagy 45`, 50` - Michal Bisák 84`

Povedali po zápase:

Ján Maslen, tréner FK Slovan Levice: "Na to, ako sme na poslednú chviľu mužstvo skladali, keďže sme museli povolať aj chlapcov z dorastu, ktorí mali v nohách včerajší zápas, sme hrali celkom dobre. Prvý polčas mi pripadal skôr ako taký prípravný zápas z našej strany, naša hra bola dosť pomalá. Nehrali sme tak agresívne a nedostupovali sme do priestorov, súperovi sme nechávali dosť času a priestoru na rozohrávku. Z toho súper hrozil z brejkov, mal tam niekoľko náznakov šancí a následne v závere polčasu sme dali gól. Úvod druhého polčasu nám vyšiel, dali sme druhý gól a okrem toho sme nevyužili niekoľko dobrých príležitostí. Záver zápasu nám nevyšiel, keďže súper znížil a hrozilo, že prídeme o víťazstvo. Napokon sme to udržali. Chlapcom som poďakoval za celú sezónu a niektorým za pol sezóny, že to vydržali v takýchto ťažkých a skromných podmienkach, že sa tá súťaž vôbec dohrala a že sa v tabuľke skončilo tak, ako sa skončilo. Na to všetko to bolo celkom pekné umiestnenie. Výkony mužstva počas jarnej časti ale aj počas celej sezóny boli až na pár výnimiek boli dobré, ja som bo spokojný. Patrí im za to vďaka. Z jesennej časti by som spomenul domáci výpadok proti Želiezovciam, tam som absolútne nebol spokojný. Možno, že to bolo zo strany našich hráčov podcenenie súpera. Ten zápas sme zbabrali. V jarnej časti zápas v Šuranoch nebol dobrý, aj keď som tam nebol, keďže som bol odcestovaný. Okrem toho ešte prehratý zápas v Obdokovciach, tam sme nevyužili šance a tretia prehra na jar bola v Kolárove. Ale tento zápas radšej ani nebudem komentovať, tam sa ťažko dalo niečo uhrať. Hráčov som tam nabádal k tomu, aby sa nejako zdržali a aby sme zápas nejako dohrali a aby nebol nikto vylúčený, pretože nás čakal ešte domáci zápas s Čermáňskym FK Nitra. Napriek tomu to naši hráči nejako mentálne nezvládli a dvoch hráčov nám vylúčili. Môžem však povedať, že nejako úplne slabý zápas sme nemali a celkovo som spokojný, za čo hráčom ďakujem.
Teraz nás čaká prestávka a prestupový poriadok je taký, aký je. Dnes sme si s chlapcami povedali, že dnes je možno posledný krát, že sme takto spolu v takomto zložení. Aj v našom kádri budú určite obmeny. Budem sa s každým hráčom rozprávať, kto má aké plány, kto zostane a kto odíde. Podľa toho sa bude musieť klub zariadiť. Čo sa týka môjho ďalšieho pôsobenia na lavičke Levíc, dostal som síce ponuku, ale chcem si to všetko premyslieť."

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Levickí futbalisti sa so sezónou rozlúčili víťazstvom, Ultralions 96 oslávili 20. výročie

Erik Hrnčár, tréner Čermáňsky FK Nitra: "Do Levíc sme prišli s cieľom vybojovať aspoň 1 bod, pretože neviem, či v súťaži vypadávajú dvaja či traja. My sme boli namočení a ak by vypadávali traja, tým pádom by sme vypadli aj my. Vlčany majú tak isto bodov ako my, no vzájomný zápas majú lepší. Vedeli sme, že Levice hrajú celú jar veľmi dobre a majú dobré výsledky. Na dnešný zápas mi chýbali hráči kvôli zraneniam a niektorí neprišli kvôli povinnostiam, takže sme hrali s troma dorastencami. Nie som spokojný s výsledkom ani s niektorými hráčmi a našou hrou. Prvé štyri kolá v jarnej časti sme vyhrali, chlapci boli nabudení a mali kondíciu. Potom sa to vytratilo po domácej prehre proti Kolárovu. Musím povedať, že nás veľmi trápi kondičná stránka našej hry, keďže popri futbale chlapci pracujú a málo trénujú."

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Levickí futbalisti sa so sezónou rozlúčili víťazstvom, Ultralions 96 oslávili 20. výročie

Trocha z histórie Ultralions 96:

V roku 1996 zopár kamarátov zakladá organizovanú fanúšikovskú skupinu Ultralions 96 skr. UL96. Skupina sa venuje hlavne fandeniu na futbale a hokeji, ktoré v tej dobe hrajú Levice na slušnej úrovni. Postupom rokov sa pridávajú mnohí mladí, ktorí sa cítia byť lokálpatriotmi a nedajú na Levice dopustiť. Podpora sa rozširuje aj na hádzanú, ktorá sa v tej dobe v Leviciach hrala a basketbal. UL96 organizujú výjazdy aj k súperom levických klubov a samozrejme na domácej pôde. Počas celej doby svojho pôsobenia sa držali dobré vzťahy s klubmi, ale zachováva sa nezávislosť a keď je to potrebné, nebránime sa kritike aj do radov vedenia klubu. V priebehu 20 rokov existencie skupiny UL96 sa v nej vystriedali desiatky fanúšikov.

Konečná tabuľka IV. ligy JV ZsFZ po 30. kole:
1. ŠK Šurany 64
2. FC Nitra B 60
3. FK Kolárovo 59
4. KFC Kalná nad Hronom 57
5. FK Slovan Levice 54
6. OTJ Horné Obdokovce 52
7. TJ Slovan Čeľadice 47
8. TJ Družstevník Dvory nad Žitavou 46
9. TJ Veľké Lovce 39
10. FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble B 37
11. MŠO Štúrovo 35
12. TJ Imeľ 34
13. FK Vlčany 31
14. Čermáňsky FK Nitra 31
15. ŠK Tvrdošovce 25
16. MŠK Želiezovce 14

Zo zápasu sme v spolupráci s Andrej Budai - foto - video služby pripravili aj fotoreportáž, všetky fotky si môžete pozrieť TU.

zdroj, fotografie a video: Andrej Budai - foto - video služby

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre