04242024str

Spravodlivá deľba bodov v derby zápase Levíc s Kalnou nad Hronom + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. apríla 2016 - V sobotu 2.4.2016 privítali futbalisti FK Slovan Levice na svojom trávniku v dlho očakávanom okresnom derby zápase 20. kola IV. ligy JV ZsFZ hráčov KFC Kalná nad Hronom.

Spravodlivá deľba bodov v derby zápase Levíc s Kalnou nad Hronom + fotografie a rozhovory

Tento zápas si nenechalo ujsť vyšší počet fanúšikov, ako býva zvykom na levickom štadióne v poslednom čase, čo sa dá pripísať rivatelite mužstiev ale aj menšej diaľke, keďže Kalná nad Hronom je od Levíc vzdialená len 15km. Kalná nad Hronom má na čele s trénerom Jozefom Duhonyonom túto sezónu dobrú fazónu a útočí na tie najvyššie priečky. Zato sa dobrou formou môžu pochváliť aj Levičania, ktorí sa doťahujú takisto na popredné priečky tabuľky a tréner Ján Maslen ich očividne vedie tým správnym smerom. Opäť sa očakával bojovný výkon oboch mužstiev, čo sa aj potvrdilo. Prvý zápis do streleckej listiny si pripísali už v 12. minúte, keď po rohovom kope do brány hlavičkoval Juraj Pacalaj a počas prvého polčasu sa Levičania doslova len hľadali a viac z hry mali hostia.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Spravodlivá deľba bodov v derby zápase Levíc s Kalnou nad Hronom + fotografie a rozhovory

Do druhého polčasu išli Levice s vyššou vervou a odhodlaním, niečo so zápasom spraviť. Na rozdiel od prvého polčasu spravil domáci tréner zmenu, keď Ján Vargu z obrany prehodil do útoku, čo sa aj pozitívne odrazilo na útočnej hre domácich, ktorá ožila. Snaha domácich vyvrcholila v 58. minúte, keď hostia v pokutovom území nebezpečne skopli domáceho hráča a nariadenú penaltu bezpečne premenil Ján Varga. Levičania si aj naďalej budovali tlak na hosťujúcu bránku, no streliť víťazný gól sa im už nepodarilo a tak sa zápas skončil nerozhodne 1:1.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Spravodlivá deľba bodov v derby zápase Levíc s Kalnou nad Hronom + fotografie a rozhovoryNajbližšie čaká Levičanov zápas 21. kola v Štúrove v sobotu 9.4.2016 o 15:30 hod., Kalná nad Hronom v ten istý deň a čas privíta na domácej pôde TJ Imeľ a Želiezovce v nedeľu 10.4.2016 cestujú do Dvorov nad Žitavou, tam sa zápas začína taktiež o 15:30 hod.

FK SLOVAN LEVICE - KFC KALNÁ NAD HRONOM 1:1 (0:1)

góly: Ján Varga (58. minúta - 11m kop) - Juraj Pacalaj (12. minúta - gól z hry)
diváci: 352
rozhodovali: Marek Škadra, Peter Pucher, Jaroslava Kotrec

Povedali po zápase:

Ján Maslen, tréner FK Slovan Levice: "Na to, aký bol vývoj zápasu, sme s bodom spokojní. Dnes sme hrali proti kvalitnému súperovi, ktorý prišiel dobre pripravený. Podarila sa im streliť prvý gól a potom dobre organizovali obranu s rýchlymi protiútokmi. Mali sme dosť veľké problémy, presadiť sa. Počas druhého polčasu sa nám našou trpezlivou hrou podarilo vyrovnať. Na priebeh zápasu si myslím, že remíza je spravodlivá. Kvôli chorobe nám vypadli niektorí hráči, dnes sme chceli vychádzať so zabezpečenej obrany, pretože sme vedeli, že Kalná má rýchlych hráčov a majú dobrý prechod do útoku. Do každého zápasu ideme s cieľom uspieť, v tomto tomu nebolo inak. Dnes nám to síce na víťazstvo nevyšlo, ale ja som chlapcom poďakoval za nasadenie, že nesklonili hlavy a že sa podarilo vyrovnať. Dnešný derby zápas mal celkom slušnú úroveň. Nebolo síce veľa gólových príležitostí, ale myslím si, že aj ľudia museli byť zo zápasu spokojní."

Ján Varga, hráč FK Slovan Levice: "Vedeli sme o kvalite súpera a aj, akým štýlom bude hrať. Mali výbornú prechodovú fázu, čo sa týkalo smerom dopredu, tak isto aj návrat späť. My sme chceli hrať našu bojovnú hru a nechať všetko na ihrisku. Prvý polčas sme hrali ustráchane a s prílišným rešpektom, druhý polčas sme sa už prebudili, vyrovnali sme s 11m kopu, mali sme potom aj menší tlak a aj súper nejaké brejky, no chceli sme vyhrať. Aj bodík je dobrý hlavne s takýmto kvalitným súperom. Chalanom chcem poďakovať za predvedený výkon a do Štúrova ideme s jasným cieľom vyhrať! Gól by som venoval chalanom v šatni, zaslúžia si to."

Spravodlivá deľba bodov v derby zápase Levíc s Kalnou nad Hronom + fotografie a rozhovory

Jozef Duhony, tréner KFC Kalná nad Hronom: "Podľa môjho názoru sme dnes získali bod u kvalitne hrajúceho súpera. Celkovo si myslím, že remíza je zaslúžená. Nám sa úplne do bodky nedaril naplniť predzápasový cieľ, a to, že sme viac chceli hrať medzihru, udržať loptu, naopak súper bol v tomto dobrý. Gólové šance sa nerodili ľahko, pretože obaja súperi dobre bránili. Myslím si, že si aj brankári na oboch stranách spoľahlivo zastali svoje miesto. Do Levíc sme prišli s cieľom predviesť dobrú hru, naši hráči chceli na levickej pôde predviesť svoju hru a samozrejme sme chceli bodovať. Našim cieľom do sezóny je uhrať čo najviac bodov a pred koncom sezóny sa uvidí, na čo bude stačiť daný bodový zisk."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť na Facebook stránke Leviceonline.sk TU.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Aktuálna tabuľka IV. ligy JV ZSFZ:
1. ŠK Šurany 40
2. FK Kolárovo 39
3. OTJ Horné Obdokovce 39
4. FC Nitra B 36
5. KFC Kalná nad Hronom 36
6. TJ Družstevník Dvory nad Žitavou 34
7. FK Slovan Levice 32
8. TJ Slovan Čeľadice 31
9. Čermáňsky FK Nitra 28
10. MŠO Štúrovo 26
11. FC ViOn Zlaté Moravce B 25
12. FK Vlčany 24
13. TJ Veľké Lovce 21
14. TJ Imeľ 21
15. ŠK Tvrdošovce 14
16. MŠK Želiezovce 4

zdroj a fotografie: Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk

So zachraňujúcimi sa Veľkými Lovcami len bod, so Želiezovcami naplno

Levickí futbalisti FK Slovan Levice na turnaji U9 druhí

Mladý futbalový talent z Horných Turoviec Peter Varga je pevnou súťasťou A-tímu FK Senica!

Futbalisti Levíc si poľahky poradili s trápiacou sa Novou Baňou + rozhovory a fotografie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre