04272024sob

Víťazstvo Levíc nad Dvorami nad Žitavou zabezpečil Gabriel Nagy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. mája 2016 - V nedeľu 15. mája 2016 nastúpili levickí futbalisti na domácej pôde v zápase 26. kola IV. ligy JV ZsFZ proti mužstvu TJ Družstevník Dvory nad Žitavou s cieľom zvíťaziť.

Víťazstvo Levíc nad Dvorami nad Žitavou zabezpečil Gabriel Nagy

Hru v prvom polčase diktovali najmä domáci, ktorí sa často dostávali do šancí. Jednu mimoriadne veľkú šancu skórovať mal Gabriel Nagy, keď po malom centri pred bránku hostí od Egona Zoráda prvý menovaný meter od prázdnej brány hlavičkoval len do žrde. No chvíľa Gabriela Nagya len prišla v 42. minúte, keď potvrdil svoje bežecké a manévrovacie schopnosti. Po peknej prihrávke od Matúša Bôžika našiel nabehávajúceho Nagya Egon Zorád a ten svojim rýchlym behom okabátil nielen obrancov hostí ale aj brankára a nekompromisne zavesil - 1:0! Do druhého polčase nastúpili mužstvá ako vymenené a to doslova. Útočnú taktitu prebrali hostia a Levičania sa akoby len prizerali a takmer celých 45 minút bránili. Našťastie sa však hostia nedostali do vyloženej šance a tak domáci ubránili dôležitú výhru.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Víťazstvo Levíc nad Dvorami nad Žitavou zabezpečil Gabriel Nagy

V ďalších zápasoch 26. kola z okresu Levice zdolala Kalná nad Hronom doma FC Vion Zlaté Moravce "B" 3:0 a Želiezovce doma Tvrdošovce 3:1.

V najbližšom 27. kole cestujú Levičania v nedeľu 22.5.2016 na horúcu pôdu štvrtého tímu tabuľky do Horných Obdokoviec, Želiezovce do Nitry na zápas s domácim mužstvom Čermánsky FK Nitra a Kalná nad Hronom do Vlčian.

FK SLOVAN LEVICE - TJ DRUŽSTEVNÍK DVORY NAD ŽITAVOU 1:0 (1:0)

Gabriel Nagy 42`

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Povedali po zápase:
Gabriel Nagy, FK Slovan Levice: "V prvom polčase sme vynechali nejaké šance, najmä ja ale aj Predajnianský tam mal nejakú šancu. Našťastie to tam potom padlo. Druhý polčas bol podľa mňa z našej strany katastrofálny, sme sa celý čas iba bránili a nič nám nevychádzalo. Nakoniec sme to však našou hrou a bojovnosťou ukopali a dokázali vyhrať zápas. Ťaháme šnúru víťazstiev a to je najmä vďaka nášmu kolektívu. Som tu síce len pol roka, ale cítim sa tu fantasticky. Kolektív sme výborný a bojujeme každý zápas. Ak náhodou niekto vypadne kvôli chorobe, hocikto za neho nastúpi a dokáže ho nahradiť. Stretli sme sa tu naozaj fantastická partia. Je to parádny pocit, rozhodnúť zápas, aj keď len takýto vydretý. Určite som veľmi šťastný. Čo sa týka môjho gólu, bola tam vynikajúca prihrávka od Matúša Bôžika a Egon Zorád ma tam už len našiel, čo som už naozaj nemohol vynechať. To už muselo ísť dnu."

Víťazstvo Levíc nad Dvorami nad Žitavou zabezpečil Gabriel Nagy

Jozef Kollárik, tréner TJ Družstevník Dvory nad Žitavou: "Bol to dobrý štvrtoligový priateľský zápas. (smiech) Do Levíc sme neprišli s nejakými vytýčenými cieľmi. Prišli sme sem, čo najlepšie hrať alebo sa odprezentovať kvalitnou hrou. Z časti sa nám to trocha aj podarilo, len sme zle hrali v defenzíve. V útočnej fáze to už bolo o niečo lepšie. V zápase mi chýbal určitý náboj, vyššia agresivita od obidvoch mužstiev. Hralo sa to v takom priateľskom duchu. S výsledkom samozrejme nie som spokojný. V druhom polčase sme mali viac z hry a veril som, že budeme mať aj viac šancí, že budeme viac strieľať. No napokon sme sa v útočnej fáze vôbec nedokázali presadiť. Naše útoky boli také bezzubé a nedotiahnuté."

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Aktuálna tabuľka:
1. FK Kolárovo 55
2. ŠK Šurany 52
3. FC Nitra B 50
4. OTJ Horné Obdokovce 49
5. KFC Kalná nad Hronom 48
6. FK Slovan Levice 48
7. TJ Družstevník Dvory nad Žitavou 40
8. TJ Slovan Čeľadice 38
9. TJ Veľké Lovce 35
10. FC ViOn Zlaté Moravce B 31
11. MŠO Štúrovo 29
12. TJ Imeľ 28
13. FK Vlčany 28
14. Čermáňsky FK Nitra 28
15. ŠK Tvrdošovce 19
16. MŠK Želiezovce 13

zdroj a fotografie: Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre