04262024pia

O troch bodoch pre levických futbalistov vo Vlčanoch rozhodol Egon Zorád

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
O troch bodoch pre levických futbalistov vo Vlčanoch rozhodol Egon Zorád

VLČANY / LEVICE 10. mája 2016 - Na 25. kolo IV. futbalovej ligy JV ZsFZ cestovali v nedeľu 8. mája levickí futbalisti FK Slovan Levice do obce Vlčany v Šalianskom okrese.

Levičania na tento zápas nastúpili ako mierni favoriti a prišli potvrdiť ich skvelú formu z posledných zápasov. Zápas sa pre Levičanov nezačal dobre, keď v 11. minúte ako prvý rozvlnil sieť levickej brány domáci Gyula Kalmár po krídelnej akcii, no už o 8 minút neskôr vyrovnal nekompromisnou strelou Gabriel Nagy. Bol to taktický zápas, v ktorom mohla každá maličkosť rozhodnúť, no vyrovnávajúci gól hosťom z Levíc pomohol, pretože ich nabudil k zvýšenej akvitivite. Tá sa im mohla vyplatiť hneď na začiatku druhého polčasu, no Levičania svoje šance nepremenili a nakopli niekoľko žrdí. Pred koncom zápasu sa však karta mohla obrátiť, keď po nedisciplinovanosti levických hráčov mohlo byť razom 2:1 pre domácich, no nestalo sa. V 90. minúte však patrila Levičanom, ktorí zahrávali priamy kop. V 16-tke pred domácou bránou sa perfektne zorientoval Egon Zorád, ktorý prízemnú prihrávku z prvej kopol k pravej žrdi a tým rozhodol, že si Levičania nesú z Vlčian všetky tri body! Po tomto víťazstve sa Levičania dotiahli na rozdiel 4 bodov na druhý tím tabuľky.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

V ďalších zápasoch tímov z okresu Levice v rámci 25. kola Kalná nad Hronom prehrala vonku s FC Nitra "B" 2:3 a MŠK Želiezovce prehrali vonku s lídrom tabuľky FK Kolárovo 0:2.

Najbližšie čaká FK Slovan Levice domáci zápas v nedeľu 15.5.2016 o 16:30 proti TJ Družstevník Dvory nad Žitavou. Kalná nad Hronom privíta FC Vion Zlaté Moravce "B" a MŠK Želiezovce privítajú ŠK Tvrdošovce.

FK VLČANY - FK SLOVAN LEVICE 1:2 (1:1)

góly: 11` Gyula Kalmár - 19` Gabriel Nagy, 90` Egon Zorád

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Povedal po zápase:

Egon Zorád, FK Slovan Levice: "Zápas sa hral na dosť hrboľatom ihrisku v horúcom počasí. Domáci išli rýchlo do vedenia, keď sa presadili po krídelnej akcií. Nám sa ale podarilo relatívne v krátkom čase vyrovnať, keď sme využili zaváhanie domácich a Gabo Nagy v samostatnom úniku nedal gólmanovi šancu a nekompromisne zavesil. Gól nám pomohol, pretože sme to boli my, ktorí mali loptu viac na kopačkách a vytvárali sme si šance. Polcas skončil 1:1. V kabíne sme si povedali, že súper je viac ako hrateľný a že chceme 3 body. Scenár sa mohol naplniť hneď na začiatku, ale premrhali sme viaceré šance a ak už bol aj brankár domácich prekonaný, zvonili žrde...posledných 25 minút sa domáci hlboko zatiahli a hrali len na brejky. My sme hrali do plných, kde sme sa ťažko presadzovali. Vďaka vlastnej nedisciplinovasti sme mohli v závere aj inkasovať. Nakoniec sa nám však podarilo v 90. minúte zaslúžene nakloniť misky váh na našu stranu, keď som sa po štandardnej situácií ideálne dostal k lopte v 16-tke a z prvej po zemi k pravej žrdi som skóroval. Gól ma samozrejme velmi teší, ale teší ma skôr radosť mužstva a aj to, že napriek tomu, že sa nám až tak nedarilo, bojovnosťou sme domácich zlomili a berieme 3 body...Trochu takého športového štastia nám chýbalo hlavne v Jesenej časti súťaže. Ale zdá sa, že aj na to sme našli recept :) tajný :)"

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Aktuálna tabuľka po 25. kole:
1. FK Kolárovo 52
2. ŠK Šurany 49
3. OTJ Horné Obdokovce 49
4. FC Nitra B 47
5. KFC Kalná nad Hronom 45
6. FK Slovan Levice 45
7. TJ Družstevník Dvory nad Žitavou 40
8. TJ Slovan Čeľadice 38
9. TJ Veľké Lovce 32
10. FC ViOn Zlaté Moravce B 31
11. MŠO Štúrovo 29
12. FK Vlčany 28
13. Čermáňsky FK Nitra 28
14. TJ Imeľ 25
15. ŠK Tvrdošovce 19
16. MŠK Želiezovce 10

zdroj a fotografia: Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre