04262024pia

Zdravotníctvo

V levickej nemocnici sa mení prevádzkový čas mobilného odberového miesta

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. augusta 2021 - Nemocnica Agel Levice testuje verejnosť aj antigénovými testami za manipulačný poplatok 5 Eur, avšak od 24. augusta sa mení prevádzkový čas MOM počas víkendov a sviatkov. Informuje o tom hovorkyňa siete nemocníc Agel Martina Pavliková.

V levickej nemocnici sa mení prevádzkový čas mobilného odberového miesta

V zmysle nariadenia Ministerstva zdravotníctva je levická nemocnica jednou zo sedem desiatok tých zdravotníckych zariadení, ktoré opätovne ponúkajú pre verejnosť antigénové testy nielen komerčného charakteru. "Na základe príkazu Ministra zdravotníctva meníme prevádzkový čas mobilného odberového miesta počas víkendov, v sobotu a v nedeľu bude otvorené od 7.00 do 11.00, vo sviatok bude zatvorené a v pracovné dni bude ordinačný čas od 7.00 do 15.00 hod.," hovorí riaditeľ nemocnice Ján Belanský.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Ideálne pre bezproblémový priebeh testovania je potrebné objednať sa vopred. "Manipulačný poplatok 5 Eur zaplatí záujemca priamo na mieste a výsledok dostane testovaný do 15 minút. Nemocnica Agel Levice samozrejme ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk. V nemocnici intenzívne pokračuje aj očkovanie proti koronavírusu. Záujemcovia sa musia vopred prihlásiť cez portál www.korona.gov.sk," dodala Pavliková.

zdroj: Agel, foto: Leviceonline.sk

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre