04252024štv

Zdravotníctvo

Detičky pokrstili nového maskota Nadácie Agel

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 12. júna 2021 - Nadácia Agel v spolupráci s Nemocnicou Agel Levice sa postarala o výnimočný Deň detí pre Centrum pre deti a rodiny v Leviciach. Ako informuje hovorkyňa siete nemocníc Agel Martina Pavliková, okrem darčekov, ktoré detičky dostali, sa spolu s riaditeľkou centra stali krstnými rodičmi nového maskota nadácie – doktorky Agi.

Detičky pokrstili nového maskota Nadácie Agel

Vzhľadom na prichádzajúce teplé dni a prázdninové obdobie dostali deti od nadácie rôzne hry a športové náčinia, ktorým sa veľmi potešili. "Vyhlásili sme tiež výsledky súťaže kresieb na nám blízke témy - lekár, sestra, zdravotník, nemocnica očami detí a zdravý svet po pandémii očami detí. Výstava obrázkov prebieha v Nemocnici Agrl Levice. Zamestnanci nemocnice, ale aj fanúšikovia našich sociálnych sietí, mali možnosť hlasovať a oceniť najkrajšie kresby. Vyhlásili sme tri prvé miesta
a darčeky detí od zamestnancov nemocnice boli milým prekvapením," hovorí Iveta Chreneková, riaditeľka Nadácie Agel.

Prečítajte si aj:

Detičky pokrstili nového maskota Nadácie Agel

Ďalším výnimočným momentom bolo to, že sa deti nielen krstu nového maskota zúčastnili, ale stali sa spolu s riaditeľkou Centra pre rodiny s deťmi krstnými rodičmi a pokrstili ho cukríkmi a bublinkami. "Doktorka Agi, náš nový maskot, sa narodila v novembri 2020 a prišla k nám preto, aby sa deťom a dospelákom, ktorí nemajú toľko šťastia a narodili sa chorí alebo so zdravotným znevýhodnením, žilo vďaka pomoci Agi lepšie," vysvetlila riaditeľka nadácie.

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Detičky pokrstili nového maskota Nadácie Agel

Nádherná torta s maskotom nadácie prekvapila deti aj dospelých. Nadácia Agel pôsobí od roku 2017 aj na Slovensku. "Prostredníctvom charitatívnych projektov podporujeme hendikepovaných, ľudí v ťažkých životných situáciách, zamestnancov zdravotníckych zariadení, deti, seniorov. S Nadáciou Agel sa snažíme stáť pri ľuďoch, ktorí sa ocitli v problémoch nie vlastnou vinou, pomáhať im čo najrýchlejšie, dlhodobo a podporovať ich rodiny, nakoľko ich osud nám nie je ľahostajný. Počúvame s rešpektom, porozumením a vcítením do problémov druhých. Veľakrát nejde len o finančnú či materiálnu pomoc, ale o ochotu venovať týmto ľuďom čas, vypočuť si ich, byť im nablízku, načúvať ich problémom, obavám a snažiť sa im podať pomocnú ruku," uzavrela Iveta Chreneková.

Detičky pokrstili nového maskota Nadácie Agel

zdroj a foto: Agel

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre