05072024uto

Zdravotníctvo

Levická nemocnica zaznamenala výrazný skok dopredu v ankete poistencov zdravotnej poisťovne Dôvera

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. marca 2021 - Nemocnica Agel Levice zaznamenala obrovské zlepšenie v ankete u pacientov zdravotnej poisťovne Dôvera o najlepšiu nemocnicu. Ako informovala hovorkyňa siete nemocníc Agel Martina Pavliková, anketa zisťuje spokojnosť pacientov s poskytovaním zdravotnej starostlivosti.

Levická nemocnica zaznamenala výrazný skok dopredu v ankete poistencov zdravotnej poisťovne Dôvera

V kategórii všeobecných nemocníc levická nemocnica skončila za rok 2020 na 10. mieste, čo je oproti vlaňajšiemu 31. miestu zlepšenie o neuveriteľných 21 miest. "Umiestnenie v rebríčku nemocníc v ankete Dôvera ZP z pohľadu spokojnosti pacientov je pre nás výbornou správou, že náročnú cestu k dôvere pacienta, ktorú si vybrala naša nemocnica  je správna," netajil radosť z výsledku riaditeľ Nemocnice Agel Levice Ján Belanský.

"Napriek už ročnému vytrvalému a zatiaľ nekončiacemu boju s pandémiou spôsobenou koronavírusom, pokračujeme v plnení našich cieľov. Vďaka podpore spoločnosti Agel SK, ktorú pri náročnej transformácii všeobecnej nemocnice v Leviciach na moderné ústavné lôžkové zdravotnícke zariadenie dostáva vedenie nemocnice, sa postupne plnia naše  ciele v oblasti investícií, rozvoja ľudských zdrojov a rozširovania spektra poskytovanej zdravotnej starostlivosti a predovšetkým v oblasti spokojnosti pacientov," uviedol Belanský a zdôraznil, že na rozvoji nemocnice v Leviciach sa podieľajú všetci zamestnanci. "Rád by som sa im na tomto mieste poďakoval za ich prácu pri budovaní dobrého mena nemocnice a zlepšovaní dôvery u našich pacientov. Verím, že spoločnou prácou našu nemocnicu radíme medzi zdravotnícke zariadenia, ktoré poskytujú kvalitné medicínske a ošetrovateľské služby empatickými zdravotníckymi profesionálmi," uzavrel Belanský.

Nemocnica Agel Levice s.r.o. poskytuje zdravotnú starostlivosť obyvateľom v najväčšom okrese na Slovensku. Jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160.000 obyvateľov. Ide o jednu z najväčších nemocníc v celom Nitrianskom samosprávnom kraji. V zdravotníckom zariadení aktuálne pracuje vyše 600 zamestnancov.

zdroj a foto: Agel

Prečítajte si aj:

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre