05062024pon

Zdravotníctvo

Levická pôrodnica zrekonštruovala nadštandardné izby

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 28. januára 2021 - Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice Agel Levice neustále zlepšuje komfort a starostlivosť o svojich pacientov a má ďalšiu potešujúcu správu – nadštandardné izby prešli kompletnou rekonštrukciou. Informovala o tom hovorkyňa siete nemocníc Agel Martina Pavliková.

Levická pôrodnica zrekonštruovala nadštandardné izby

Kompletná rekonštrukcia nadštandardných izieb spočívala vo výmene podláh a vynovení stien a sociálnych zariadení. Pribudla dokonca aj klimatizácia, nové televízory, žalúzie, tapety a postele. "Súčasťou tejto rekonštrukcie bola aj revitalizácia celého vstupného priestoru, teda kazetového stropu a PVC krytiny. Týkala sa celkovo piatich izieb, troch na gynekológii a dvoch na šestonedelí. Máme pripravené pre pacientky aj ďalšie novinky, na pláne je oprava sekčnej sály a pokračovať sa bude hneď, ako nám to pandemická situácia dovolí," vysvetľuje primár Gabriel Mančík.

Levická pôrodnica zrekonštruovala nadštandardné izby

Na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení prebiehajú aj predpôrodné kurzy, ktoré pomôžu nastávajúcim mamičkám, sa na túto udalosť pripraviť. Vzhľadom na epidemiologickú situáciu stagnovali, avšak nemocnica ich opäť rozbieha. Prihlásiť sa je možné na telefónnom čísle 036 6379 631.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice Agel Levice patrí dlhodobo k vyhľadávanému miestu, kam chodia budúce mamičky priviesť na svet svoje bábätká. Často sú to dokonca ženy, ktoré nepochádzajú iba z okolia Levíc.
Nemocnica AGEL Levice je jedna z najväčších nemocníc v Nitrianskom kraji a jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov.

zdroj a foto: Agel

Prečítajte si aj:

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre