04262024pia

Levický nadjazd uvedú do premávky pravdepodobne koncom tohto roka, pripravuje sa aj výstavba nového kruhového objazdu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. mája 2020 - Aktuálny predpoklad uvedenia levického nadjazdu do premávky je do konca roka 2020. Informovala o tom web stránka mesta Levice s odvolaním sa na Slovenskú správu ciest (SSC). Podľa SSC sa tento predpoklad stane realitou v prípade, ak nenastanú problémy s koronavírusom.

Levický nadjazd uvedú do premávky pravdepodobne koncom tohto roka, pripravuje sa aj výstavba nového kruhového objazdu

Podľa stanoviska SSC, uverejneného na web stránke mesta, práce na stavbe stále pokračujú. "V súčasnosti prebiehajú práce na spodnej stavbe, a to zosilňovanie základových konštrukcií a podpier, realizácia nových úložných prahov a s tým súvisiace pomocné práce. Kontrolný deň sa vzhľadom k opatreniam súvisiacim s pandémiou na najbližšie obdobie nepripravuje. Uskutoční sa akonáhle to bude možné," dodáva SSC.

Okrem toho sa podľa hovorkyne SSC v súčasnej dobe pripravuje verejná súťaž na výber zhotoviteľa v súvislosti s budovaním okružnej križovatky na I/51 Levice, križovatka s Tabakovou ul.

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Nedávno sme informovali, že termín ukončenia rekonštrukcie nadjazdu v Leviciach, ktorý bol pôvodne stanovený na august 2020, bude v dôsledku pandémie pravdepodobne posunutý.

Podľa jej slov z našej správy zo dňa 17. apríla 2020 je v tejto chvíli ťažké predvídať, ako sa bude situácia so šírením vírusu vyvíjať. "Všetci zúčastnení vyvíjajú maximálne úsilie na to, aby práce na stavbe mohli pokračovať. Z dôvodu šírenia sa koronavírusu sú na stavbe zavedené sprísnené hygienické podmienky. Postup prác negatívne ovplyvňuje sťažené zásobovanie stavby materiálom a výrobkami a nedostatok pracovnej sily, spôsobené pandémiou koronavírusu," vysvetlila hovorkyňa SSC Lucia Karelová.

Podľa jej vyjadrenia k 17.4.2020 budú všetky termíny pravdepodobne v dôsledku pandémie posunuté. "Ide o termín presunutia prác na mostovú časť, ktorý bol stanovený na jún 2020, termín spustenia premávky na moste, ktorý bol stanovený na 31.8.2020 a termín ukončenia stavebných prác, ktorý bol stanovený na október 2020," dodala hovorkyňa SSC.

Viac tu: Termín ukončenia rekonštrukcie nadjazdu v Leviciach bude v dôsledku pandémie pravdepodobne posunutý

zdroj a foto: mesto Levice

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika Zľavaonline.sk - paleta najlepších zliav Sexland.sk - všetko pre Vaše potešenie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre