04232024uto

Levice majú opäť možnosť vyhrať detské ihrisko Žihadielko

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 14. januára 2019 - Mesto Levice sa aj tento rok zapojilo do celoslovenskej súťaže o detské ihrisko Žihadielko, ktoré postaví spoločnosť Lidl. Všetko však závisí na hlasovaní ľudí.

Levice majú opäť možnosť vyhrať detské ihrisko Žihadielko

Vytvorená je jedna špeciálna kategória pre mestá, ktoré už Žihadielko vyhrali v predchádzajúcich rokoch. Je to šanca aj pre Levice. Mesto preto vyzýva Levičanov, rodičov, starých rodičov aj budúcich rodičov, aby svoje mesto aj tentokrát podporili v súťaži na stránke https://zihadielko.lidl.sk/.

Skúsme to aj teraz! Zabojujme znovu a preklikajme sa k ďalšiemu Žihadielku pre našich najmenších!

Hlasovanie prebieha od pondelka 14.januára 2019 do 28. februára 2019.

UCEL liečivá mastička
Levice majú opäť možnosť vyhrať detské ihrisko Žihadielko

Postup je jednoduchý:
1. Zaregistrujte sa na stránke zihadielko.lidl.sk prostredníctvom vašej e-mailovej adresy alebo vášho Facebookového konta.
2. Počas jedného dňa (raz za 24 hodín) môže hlasujúci po prihlásení sa odovzdať až dva hlasy svojmu mestu. Jeden hlas dávate kliknutím na políčko hlasuj, kde si vyberiete svoje mesto - Levice :). Druhý hlas pre mesto získate, keď si na stránke zahráte aj hru s včiekou Majou.

Každé mesto chce získať nové ihrisko, takže treba zabojovať. Udržať sa v silnej konkurencii ostatných miest na prvých priečkach nie je jednoduché, ale predstavitelia mesta veria, že spoločnými silami sa Levičanom opäť podarí dostať medzi víťazov. Levické deti sa tak budú môcť tešiť z ďalšieho nového ihriska s motívom rozprávkovej včielky Maji a jej priateľov.

HLASUJTE KAŽDÝ DEŇ. Mesto Levice ďakuje za každý váš hlas!

zdroj a foto: mesto Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre