04242024str

V Šahách postavia nové detské ihrisko Žihadielko

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 14. marca 2016 - Spoločnosť Lidl na začiatku tohto roka vyhlásila súťaž pod názvom "Žihadielko", v rámci ktorej spoločnosť vybuduje v priebehu tohto roka na Slovensku 10 nových detských ihrísk pod rovnomenným názvom súťaže, kde sa deti budú môcť hrať vo svete obľúbenej Včielky Maje a jej kamarátov.

V Šahách postavia nové detské ihrisko Žihadielko

V súťaži mohli obyvatelia na web stránke súťaže hlasovať za svoje mesto, v ktorom sa nachádza obchod Lidl. Od začiatku roka sa neúprosne hlasovalo po celom Slovensku, napokon skrz celého Slovenska ľudia odovzdali takmer 2,5 milióna hlasov.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
O celkovom výsledku rozhodla teda verejnosť v internetovom hlasovaní na www.zihadielko.sk, kde každý registrovaný účastník mohol pridávať svoj hlas raz za 24 hodín. Okrem toho bolo možné každý deň získavať aj bonusové hlasy, zapojením sa do jednoduchej online hry. Internetové hlasovanie prebiehalo od 21. januára do 29. februára 2016, pričom posledné dni sa na web stránke hlasovanie skrylo, aby nebolo vidno, ktoré mesto/obec má koľko hlasov, takže bolo troška napätia.

V Šahách postavia nové detské ihrisko Žihadielko
Zo 102 možných lokalít prejavilo záujem zúčastniť sa súťaže až 96 miest, medzi nimi boli z levického okresu aj tri mestá: Levice, Želiezovce a Šahy. Jednotlivé mestá/obce boli rozdelené do piatich kategórií podľa počtu obyvateľov, s cieľom umožniť čo najspravodlivejšie hlasovanie, pričom ihrisko získali prvé dve mestá z každej kategórie.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Ihrisko Žihadielko je určené pre deti od 2 do 12 rokov a na ploche 16x20 m bude umiestnených osem hracích prvkov. Všetky sa nesú vo veselých farbách s motívom Včielky Maje a jej kamarátov. Na ihrisku sa budú nachádzať aj lavičky a stojan na bicykle. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov. Tomu sú prispôsobené aj dopadové plochy: pre menšie deti to je EPDM liata guma, pre väčšie štrk.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Šahy sa môžu tešiť na nové detské ihrisko!

Šahania sa dočkali. Ich úporná snaha v hlasovaní sa vyplatila a môžu sa tak tešiť na nové detské ihrisko "Žihadielko"! V kategórii do 9999 obyvateľov sa napokon Šahy umiestnili na 1. mieste pred Vrbovým s počtom hlasov 120784 hlasov! Šahanom gratulujeme! :)
Miesto v Šahách, kde sa detské ihrisko postaví, ešte nie je zrejmé. Predstavitelia spoločnosti Lidl pravdepodobne budú kontaktovať Mestský úrad v Šahách, s ktorým sa bude vyberať vhodná lokalita pre jeho výstavbu, alebo prebehne internetové hlasovanie obyvateľov.

Šahania, ktoré z možností by ste privítali? Aby o lokalite nového detského ihriska rozhodol Váš Mestský úrad, alebo aby sa vyhlásilo internetové hlasovanie? Kde v Šahách by ste chceli mať nové detské ihrisko? Vyjadrite sa priamo tu do komentárov pod článok, alebo na našej Facebook stránke Leviceonline.sk.

POZRITE SI TIEŽ:

- V Leviciach, Šahách a Želiezovciach môže vyrásť nové ihrisko „Žihadielko“ - rozhodnú o tom samotní občania

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre