05032024pia

Stredná odborná škola technická v Tlmačoch oslávila 70. výročie svojho založenia (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TLMAČE 30. júna 2022 - Stredná odborná škola technická v Tlmačoch oslávila 70. výročie svojho založenia. Slávnostný kultúrny program a recepcia sa konali dňa 23. júna.

Stredná odborná škola technická v Tlmačoch oslávila 70. výročie svojho založenia (video)

Pozrite si video reportáž zo slávnostnej recepcie školy tu:

Škola pripravila tri krátke filmy o vývoji školy, čím si za tie roky prešla a ako sa dokázala prispôsobovať potrebám doby či trhu práce. Tieto filmy premietla hosťom na slávnostnej recepcii, na ktorej sa tiež okrem slávnostných príhovorov predstavili súčasní ale aj bývalí žiaci školy so svojim kultúrnym programom.

Bránami tejto školy prešlo viac ako 8400 absolventov strojárskych a elektrotechnických odborov. V súčasnosti patrí Stredná odborná škola technická v Tlmačoch nielen v Nitrianskom kraji k etablovaným stredným školám a k lídrom v duálnom vzdelávaní.


Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Už 16 rokov na čele tejto vzdelávacej inštitúcie stojí pani riaditeľka Jana Mrázová. "Pani Mrázová pochádza z našej obce Kozárovce, o to viac som hrdá na úspechy, ktoré dosiahla a kam dokázala túto školu posunúť. Tí, ktorí ju osobne poznáte viete že "jej" škola jej pre ňu druhou rodinou. Stačí, keď sa jej pozriete do očí. Ak bude hovoriť o svojich žiakoch či kolegoch či o tom, ako sa jej podarilo zrenovovať jedáleň či zakúpiť nejaký nový prístroj, určite v jej očiach budú žiariť iskričky radosti. Držím Vám palce a prajem ešte veľa veľa úspechov," vyjadrila sa poslankyňa Nitrianskeho samosprávneho kraja Martina Holečková, ktorá bola tiež hosťom na slávnostnej recepcii školy.

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, TV TEKOVHONT, Leviceonline.sk

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre