04202024sob

Na ZŠ L.Balleka v Šahách slávnostne ukončili projekt Zelená škola (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 16. júna 2022 - Základná škola Ladislava Balleka v Šahách je už niekoľko rokov súčasťou najväčšieho vzdelávacieho programu na svete - Zelenej školy. Tento projekt slávnostne ukončili v externých priestoroch školy, pričom sme z tejto udalosti pripravili video reportáž.

Na ZŠ L.Balleka v Šahách slávnostne ukončili projekt Zelená škola (video)

Zelená škola je environmentálny výchovno-vzdelávací program, ktorého cieľom je prispieť k prevencii a riešeniu problémov životného prostredia a priniesť do škôl reálne zmeny vo fungovaní aj výučbe. "Dňa 16. júna sa uskutočnilo slávnostné ukončenie aktivít certifikačného obdobia 2020 - 2022, ktorého cieľom bolo vybudovanie ekoučebne a zvýšenie podielu zelene na školskom pozemku. Súčasťou zámeru boli aj vyvýšené záhony, včelia pastvina, bylinková špirála, hmatový chodník, hmyzie hotely a jedlý plot. Projekt okrem zaujímavej ekoučebne so sebou priniesol aj prehĺbenie priateľských vzťahov, pozitívnu zmenu myslenia a správania, zmysluplne využitý čas, nadšenie a optimizmus," priblížila koordinátorka projektu Beáta Lacková.

Malej slávnosti sa zúčastnil primátor mesta Šahy Štefan Gregor, vedúca oddelenia školstva, mládeže a športu Angelika Révész, prednosta mestského úradu Jaroslav Bandzi, rodičia, priatelia školy, deti materských škôl, ale aj pedagógovia a žiaci, ktorí sa na realizácii aktívne podieľali.

zdroj, foto, video: Andrej Budai foto - video služby, Leviceonline.sk, TV TEKOVHONT


Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre