04252024štv

Žiaci levickej "Priemyslovky" úspešní na medzinárodnej olympiáde Technická tvorivosť učňov a študentov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 29. marca 2019 - Žiaci Strednej priemyselnej školy strojníckej a elektrotechnickej (SPŠSE) Levice sa úspešne zúčastnili medzinárodnej olympiády pod názvom Technická tvorivosť učňov a študentov, ktorá bola pod záštitou Katedry odborových didaktík při VŠTE České Budějovice a Katedry didaktiky technicko-informačných predmetov Inštitútu techniky Pedagogickej Univerzity v Krakove.

Žiaci levickej

Na technickej olympiáde, ktorá sa konala 28. marca 2019, sa súťažilo v dvoch kategóriách. Najprv predstavili svoje práce žiaci základných škôl a nižšieho stupňa gymnázií z Poľska, Českej republiky a Slovenskej Republiky. Druhou kategóriou boli študenti stredných odborných škôl.

Žiaci levickej

Okrem SPŠSE Levice sa súťaže zúčastnili školy z Trnavy, Bratislavy a českého Tábora. Súťažiacich žiakov bolo približne 25. Levickú "priemyslovku" reprezentovali traja žiaci.

Štefan Kašík z III.ST triedy predstavil projekt rekonštrukcie traktora zo 60 rokov minulého storočia Zetor 3011. Ten napokon obsadil 3.miesto.

Žiaci levickej

Richard Sliačan a Adam Tkáč zo IV.M triedy, ktorí taktiež súťažili v súťaži SOČ 27. marca 2019 v odbore 9 - Strojárstvo, hutníctvo, doprava, kde získali tretiu priečku, sa pokúsili umiestniť aj v Poľsku. Svojou prácou s názvom Návrh a výroba sklopného prívesného vozíka obsadili 2. miesto.

Žiaci levickej

Na chlapcov, sú učitelia, ktorí ich pripravovali, náležite hrdí. Blahoželáme.

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika Zľavaonline.sk - paleta najlepších zliav Sexland.sk - všetko pre Vaše potešenie
Žiaci levickej
Žiaci levickej
Žiaci levickej
Žiaci levickej
Žiaci levickej
Žiaci levickej
Žiaci levickej
Žiaci levickej

zdroj a fotografie: Roman Karaffa, SPŠSE Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre