04192024pia

Učiteľka základnej školy v Šahách Eva v markizáckej show Extrémne premeny

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / ŠAHY 23. septembra 2020 - Učiteľka Základnej školy v Šahách Eva sa dnes predstaví v markizáckej show Extrémne premeny. Ako na svojej web stránke informuje televízia Markíza, Eva už v škôlke vážila 50 kíl! Brat a matka ju nenávideli a svoj žiaľ utápala v jedle.

Učiteľka základnej školy v Šahách Eva v markizáckej show Extrémne premeny

Eva si nechtiac vypočula najhorší rozhovor vo svojom živote. "Eva bola odmalička obézna. Už v škôlke vážila 50 kíl. Najviac ju však ovplyvnilo, keď nechtiac počula rozhovor mamy a jej obľúbeného brata, ktorý povedal, že ju nenávidí a takisto jej mama od tej doby ostala k deťom chladná. Mala pocit, že nemá na svete nikoho. Odvtedy si nikoho nepustila k telu," píše portál extremnepremeny.markiza.sk.

Učiteľka základnej školy v Šahách Eva v markizáckej show Extrémne premeny

Jej najväčší sen je spojený so športom. "Eva Marošovi prezradí, že by sa chcela naučiť smečovať z výskoku, pretože je veľkým fanúšikom volejbalu. Maroš ju však musí najprv odvážiť. Oboch prekvapí váha 183 kilogramov. Marošovi je ľúto, kam to až Eva dotiahla. Eva nemala nikdy možnosť zistiť, koľko naozaj váži, pretože všetky váhy majú nosnosť maximálne 180 kilogramov. Eva má obrovské problémy s kĺbmi. Jediný recept, ktorý jej lekárka povie, je, zbaviť sa kilogramov. Pri prvom tréningu sa nechá Maroš inšpirovať volejbalovým tréningom a Eva aj napriek tomu, že je obrovská, zvláda tréning perfektne a vidno, že jej na jej zmene záleží," dodáva portál.

Hygiena pre Vašu firmu - papierové utierky, mydlá, dávkovače, čistiace prostriedky a dezinfekcia

Áčko-hygiena.sk - Hygiena a dezinfekcia

Podarí sa Eve splniť jej najväčší sen a dostať sa na dvojciferné číslo na váhe? Sledujte Extrémne premeny v stredu 23.9.2020 o 20.30h na Markíze.

zdroj, foto a video: TV Markíza

VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU. TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Pozrite si videoreportáže TVTEKOVHONT tu: https://www.youtube.com/tvtekovhont

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre