04202024sob

Od 12. decembra platia nové cestovné poriadky, cestujúcim v Nitrianskom kraji prinesú lepšiu nadväznosť spojov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRIANSKY KRAJ 11. decembra 2021 - Od 12. decembra platia na celom Slovensku nové cestovné poriadky. Ako informuje spoločnosť Arriva, cestujúcim v Nitrianskom kraji prinesú lepšiu nadväznosť spojov.

Od 12. decembra platia nové cestovné poriadky, cestujúcim v Nitrianskom kraji prinesú lepšiu nadväznosť spojov

Ich každoročné zmeny začínajú úpravami v cestovných poriadkoch vlakov a na ne nadväzujú zmeny cestovných poriadkov autobusov prímestskej a mestskej autobusovej dopravy. "Nové cestovné poriadky zároveň zohľadňujú aj požiadavky cestujúcich a objednávateľov. V Nitrianskom kraji nájdu cestujúci informácie o odchodoch svojich autobusov aj na stránke spoločností Arriva Nitra a Arriva Nové Zámky," dodáva spoločnosť.

Prímestské autobusy v Nitrianskom kraji začnú od 13. decembra jazdiť podľa prázdninových cestovných poriadkov. "Pri každoročných úpravách cestovných poriadkov sa v spolupráci s našimi objednávateľmi usilujeme zlepšiť nadväznosť spojov a zohľadniť požiadavky cestujúcich. Zároveň na základe výstupov z GPS systému, ktorým sú autobusy Arriva vybavené, dochádza aj k optimalizácii jazdných časov autobusov," povedala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností Arriva na Slovensku.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

ARRIVA NOVÉ ZÁMKY

Prímestská autobusová doprava
Odchody prímestských autobusových liniek Arriva Nové Zámky majú v dopravnej prevádzke s platnosťou od 12. decembra 2021 niekoľko zmien. Z dôvodu lepšej vzájomnej nadväznosti autobusov a lepšej nadväznosti na vlakovú dopravu prichádza k posunu času odchodu niektorých spojov. Cestovné poriadky nájdu cestujúci na stránke Arriva Nové Zámky.

Mestská autobusová doprava v Nových Zámkoch, Leviciach, Komárne, Šali, Štúrove, Šuranoch a Šahách

Pri celoplošnej zmene cestovných poriadkov prechádzajú linky mestskej hromadnej dopravy len drobnými úpravami. Viac informácií nájdu cestujúci na stránke Arriva Nové Zámky v sekcii cestovné poriadky.

Z dôvodu nevyhovujúcej epidemickej situácie na Slovensku a v regióne Nitrianskeho samosprávneho kraja budú od 13. decembra do 17. decembra, na základe rozhodnutia objednávateľa linky prímestskej dopravy, premávať
prázdninovom režime. Obmedzenia platia aj na linkách mestskej hromadnej dopravy v Nitre, viac informácií nájdu cestujúci v ozname na webovej stránke.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

ARRIVA NITRA

Linky prímestských autobusov
V rámci prímestských autobusov Arriva Nitra dochádza k viacerým zmenám v dopravnej prevádzke prímestských autobusových liniek. Zmeny súvisia s prispôsobením odchodov a zabezpečujú vzájomnú nadväznosť autobusových spojov, a zároveň nadväznosť na vlakovú dopravu, čo uvíta značná časť cestujúcej verejnosti. Presný súpis zmien, ku ktorým dochádza, nájdu cestujúci na stránke Arriva Nitra.

Mestská autobusová doprava
V mestskej autobusovej doprave v Zlatých Moravciach a Vrábľoch bude zmena od nedele 12. decembra len v úprave vybraných jazdných časov medzi zastávkami. Pre cestujúcich tak neprichádza k zásadným zmenám, na niektorých zastávkach a linkách sa cestujúci môžu stretnúť s časovým posunom spoja o 1 – 2 min. Ďalšie informácie, nielen o cestovných poriadkoch, nájdu cestujúci na stránke Arriva Nitra.

zdroj a foto: Arriva

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre