04272024sob

Iniciatíva za záchranu levického hradu silnie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. decembra 2021 - Zachráňme levický hrad! Znie z iniciatívy Levického okrášľovacieho spolku (LOS), ktorý sa rozhodol, aktívne sa zapojiť do záchrany tejto národnej kultúrnej pamiatky.

Iniciatíva za záchranu levického hradu silnie

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Ako ďalej LOS informuje na svojej Facebook stránke, pýcha a najväčšia dominanta Levíc – levický hrad sa rozpadá. "Rozhodli sme sa preto v našom spolku podporiť snahy o nápravu tohto stavu a aktívne sa zapojiť do záchrany tejto národnej kultúrnej pamiatky. V roku 2019 bola spustená petícia, s cieľom vyzvať majiteľa hradu – Nitriansky samosprávny kraj o neodkladné začatie prác na jeho rekonštrukcii. Mnohí ste ju podpísali, chceme však získať čo najviac podpisov, aby viac zavážila. Vyzývame preto všetkých, ktorí tak ešte neurobili, aby podporili naše snahy a podpísali túto petíciu!

Petíciu môžete podpísať tu: https://www.peticie.com/obnova_pamiatky_levicky_hrad

zdroj a foto: LOS

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre