04192024pia

Dve bábätká narodené v levickej nemocnici, budú mať v dátume narodenia deň, ktorý sa opakuje len raz za štyri roky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. marca 2020 - V pôrodnici Nemocnice Levice, ktorá je členom skupiny Agel, prišli v sobotu 29. februára 2020 na svet dve bábätká. V dátume narodenia budú mať deň, ktorý sa opakuje len raz za štyri roky.

Dve bábätká narodené v levickej nemocnici, budú mať v dátume narodenia deň, ktorý sa opakuje len raz za štyri roky

Ilustračná fotografia.

Obidve detičky boli dievčatká, sú zdravé, majú sa k svetu a robia radosť svojim rodičom. Ako nám prezradila jedna z dvoch mamičiek, Diana z Vinice v okrese Veľký Krtíš, svojej dcérke dala meno Hanna. Je to jej druhé dieťatko, a ako dodala, dcérka je vysnívané a vymodlené bábätko, ktoré prišlo na svet po dlhých ôsmich rokoch. Dátum narodenia dieťaťa je pre mamičku taký istý, ako ostatné dni v roku.

Nemocnica Levice je so svojim Gynekologicko-pôrodníckym oddelením stále populárnejšia a rok čo rok tu stúpa počet narodených bábätiek. "Priemerný vek našich rodičiek v našom regióne tak, ako na celom Slovensku stúpol, v súčasnosti sa pohybuje na hranici 28-29 rokov," hovorí primár gynekologického oddelenia a námestník riaditeľa pre liečebno-preventívnu starostlivosť Gabriel Mančík.

Mamičky, ktoré sa rozhodli zvoliť si Nemocnicu Levice za miesto, kde privedú na svet svojich potomkov, si pochvaľujú najmä prístup lekárov i sestier a tiež možnosť byť po pôrode na nadštandardne vybavenej izbe.

zdroj: Agel, ilustračná fotografia: Pixabay.com

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre