04262024pia

V Leviciach úplne uzavreli nadjazd, poznačilo to dopravu v meste - video

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. mája 2019 - V Leviciach dňa 25.5.2019 od 06:00 hod. z dôvodu rekonštrukcie úplne uzavreli nadjazd - most na ceste I/51 (Kalnická cesta). Ten bude uzavretý do 22.decembra 2019 do 18:00 hod.

V Leviciach úplne uzavreli nadjazd, poznačilo to dopravu v meste - video

Ako to vyzeralo s dopravou v Leviciach v prvý deň uzatvorenia nadjazdu v Leviciach, sme sa boli pozrieť s kamerou. Pozrite si naše video tu:

Obchádzková trasa pre všetky vozidlá okrem tranzitných bude vedená z cesty I/51 po miestnych komunikáciách Ul. Mierová, Nádražný rad, Ul. ku Bratke, Ul. Perecká, Ul. Mochovská po križovatku s cestou III/1543- Júrska cesta až po križovatku s cestou I/51 Kalnická cesta. Dĺžka obchádzkovej trasy je sedem kilometrov (km).

Obchádzková trasa pre vozidlá nad 3,5 tony tzv. tranzitnej dopravy bude vedená po ceste v smere Vráble – Žemberovce cesta I/51 (Levice – Kalná nad Hronom) cesta I/76 (v Kalnej nad Hronom na Nový Tekov – Malé Kozmálovce – Tlmače) II/564 (Tlmače-Levice) I/51 (Levice) V smere Žemberovce – Vráble I/51 (Levice)- II/546 (Levice-Tlmače) – I/76 (Tlmače-Malé Kozmálovce-Nový Tekov-Kalná nad Hronom) – I/51 (Kalná nad Hronom – Levice). Obchádzková trasa pre nákladné vozidlá nad 3,5 t je teda vedená cez Nový Tekov, Malé Kozmálovce a Tlmače. Dĺžka obchádzkovej trasy je 22 km.

Uzávierka a obchádzka sú vyznačené prenosným dopravným značením. Okresný dopravný inšpektorát v Leviciach žiada vodičov, aby zvýšili pozornosť a rešpektovali prenosné dopravné značenie, nakoľko bude upravená prednosť v jazde.

Youtube kanál Leviceonline.sk

Počas uzávierky nadjazdu platia nové cestovné poriadky dopravnej spoločnosti ARRIVA na linkách MHD 1, MHD 3, MHD 4, MHD 5, MHD 11, MHD 12 platné od 25.5.2019 do decembra 2019. V súvislosti s uzávierkou bola zriadená aj nová linka č. 2, ktorá bude premávať na trase Tabaková - Milex - Rybníky III. – autobusová stanica - žel. stanica a späť.

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika Zľavaonline.sk - paleta najlepších zliav Sexland.sk - všetko pre Vaše potešenie

Peší prechod obyvateľov a cyklistov predovšetkým z lokality Za Tabakovou bude umožnený aj počas rekonštrukcie po provizórnej lávke.

Aké máte skúsenosti s dopravou v meste po uzavretí nadjazdu? Píšte svoje komentáre pod článkom.

zdroj: www.leviceonline.sk, video: Samuel Pacala

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre