04202024sob

Rozhodnuté: Levický nadjazd uzavrú úplne, s rekonštrukciou sa začne po Veľkonočných sviatkoch

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. apríla 2019 - Levický nadjazd bude uzavretý úplne. Rozhodlo sa o tom na druhom stretnutí predstaviteľov mesta Levice, Slovenskej správy ciest, projektanta, zástupcov dodavateľskej spoločnosti a dopravného inšpektorátu v zasadačke Mestského úradu v Leviciach, uskutočneného vo štvrtok 4. apríla 2019.

Levický nadjazd uzavrú úplne, s rekonštrukciou sa začne po Veľkonočných sviatkoch

Podľa stavbyvedúceho zhotoviteľa stavby firmy Strabag Mária Pomajba sa rekonštrukcia nadjazdu začne po Veľkonočných sviatkoch. "Výstavbu by sme chceli ukončiť do konca decembra 2019, ale počítame s tým, že už v priebehu decembra by sa vrchná stavba mohla spustiť do prevádzky. Znamená to, že doprava by bola schopná prevádzky. Na spodných častiach stavby by sa do konca decembra ešte dokončovali práce. To by pohyb na moste neobmedzovalo," povedal Pomajbo.

Priechod pre chodcov a cyklistov bude aj počas výstavby zabezpečený. "Bude tam provizórna lávka pre chodcov a cyklistov, ktorá bude bezpečná ako pre samotných chodcov a cyklistov tak i pre pracovníkov na stavbe," dodal stavbyvedúci zhotoviteľa stavby.

Obchádzková trasa pre vozidlá nákladnej dopravy bude vedená po vyznačenej trase na cestách I/51, I/75 a I/76. Uzávierka a obchádzka sú vyznačené prenosným dopravným značením.

Obchádzková trasa:V smere staničenia cesty I/51 (smer Nitra → Levice): po ceste I/51 smerom na Kalnú nad Hronom po križovatku s cestou I/76, ďalej po ceste I/76 po križovatku s cestou II/564 v Tlmačoch, ďalej po ceste II/564 po križovatku s cestou I/51 v Leviciach.Proti smeru staničenia cesty I/51 (smer Levice → Nitra): po ceste I/51 smerom na Nitru po križovatku s cestou II/564 v meste Levice, ďalej po ceste II/564 po križovatku s cestou I/76 v Tlmačoch, ďalej po ceste I/76 po križovatku s cestou I/51 v Kalnej nad Hronom.

Dĺžka obchádzkovej trasy: cca 22,00 km

V Leviciach sa začína s opravou nadjazdu, od 13. decembra bude pre nákladnú dopravu čiastočne uzatvorený

Obchádzková trasa pre MHD, diaľkové autobusy, osobné vozidlá bude po Mochovskej a Pereckej ulici v Leviciach.

Okresný dopravný inšpektorát v Leviciach žiada vodičov, aby zvýšili pozornosť a rešpektovali prenosné dopravné značenie.

Správu budeme aktualizovať o ďalšie informácie ako aj o videoreportáž, sledujte Leviceonline.sk.

zdroj a foto: www.leviceonline.sk

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika Zľavaonline.sk - paleta najlepších zliav Sexland.sk - všetko pre Vaše potešenie

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre