04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Sprchový kút na mieru – oplatí sa?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pri rekonštrukcii kúpeľne je veľmi dôležitý výber sprchového kúta. Zaujímalo by nás, či je lepším riešením, zvoliť si už hotový sprchovací kút, alebo ho vyrobiť na mieru. Sprchový kút na mieru prináša množstvo výhod, preto by ste jeho kúpu mali zvážiť  pri rekonštrukcii kúpeľne.

Sprchový kút na mieru – oplatí sa?

Čo je potrebné vedieť o sprchovom kúte na mieru?

Sprchový kút na mieru je vhodne prispôsobený k našim potrebám. Výber miesta, v ktorom bude sprchový kút umiestnený, nie je ohraničený rozmermi dostupných, hotových sprchových kútov. Bez ohľadu na to, či potrebujeme väčšie alebo menšie kúty, ako sú štandardné sprchové kúty, tieto vyrobené na zákazku určite splnia naše očakávania. Dôležité je, že pri objednávke sprchového kúta na mieru máme možnosť, rozhodnúť sa nielen o jej rozmeroch, ale aj pri výbere typu a farby skla, farby kovania a profilov. Takýto sprchovací kút je pre nás plne personalizovaný. Sprchový kút na mieru je možné zabudovať napríklad do výklenku v kúpeľni, čo vám umožní rozvinúť akýkoľvek voľný priestor v miestnosti. Pri výbere sprchového kúta na mieru máme tiež možnosť rozhodnúť sa, ako ho namontovať, či bude na plošine, podlahe alebo bazéniku. Navyše máme možnosť vybrať si, aký typ dverí bude mať. Vybrať si môžeme z posuvných, krídlových dverí. Odporúčame si pozrieť stránku https://sklo.sk/sk/4-sprchove-kuty kde nájdete všetko potrebné pre sprchový kút.

Sklenený sprchový kút na mieru – moderný a komfortný

Sprchové kúty na mieru sú ideálnym riešením v prípade kúpeľní s neštandardným rozmerom. Umožňujú Vám usporiadať priestor tak, aby ste neplytvali zbytočným priestorom. Najčastejšie výber sprchového kúta na mieru umožňuje komfort používania napríklad z dôvodu nemožnosti otvárania dverí klasického sprchového kúta. Je to riešenie, ktoré nám umožňuje zariadiť si kúpeľňu presne tak, ako si ju predstavujeme. Sklo použité v sprchových kútoch vyrobených na mieru z nich môže urobiť mimoriadne atraktívny prvok vybavenia kúpeľne, ktorý mu dodáva minimalistický a moderný vzhľad. Ak máme kúpeľňu so šikmými plochami, zdalo by sa, že sme nútení vybrať si vaňu. Výber sprchového kúta na mieru nám však umožní vytvoriť požadovaný sprchový kút, prispôsobený tvaru našej kúpeľne. Objednávkou sprchového kúta na mieru prispôsobíte všetky jeho prvky dizajnu interiéru a využijete aj ten najmenší priestor v miestnosti. Sklenený sprchový kút na mieru je skvelým riešením pre moderné kúpeľne. Sklenený sprchový kút opticky zväčší aj tú najmenšiu miestnosť.

Moderný sprchový kút je skvelý nápad na zdôraznenie minimalistického štýlu súčasnej kúpeľne.

Prečítajte si aj:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre