04252024štv

Želiezovskí policajti zachránili život 6-ročného chlapčeka, ktorý spadol do odkrytej žumpy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŽELIEZOVCE / POHRONSKÝ RUSKOV 7. marca 2023 - Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Želiezovciach prechádzala v sobotu 5.3.2023 v podvečer obcou Pohronský Ruskov. Ako informovala Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj, na chodníku si všimli kývajúcu dvojicu ľudí, ktorí evidentne potrebovali pomoc.

Želiezovskí policajti zachránili život 6-ročného chlapčeka, ktorý spadol do odkrytej žumpy

Podľa ďalších informácii sa policajti dozvedeli, že už asi hodinu hľadajú svojho 6-ročného syna, ktorý bol so svojim príbuzným na prechádzke a stratil sa. "Bez meškania preto začali prehľadávať okolie. Policajti nevynechali ani pozemok za pohostinstvom, kde sa nachádzala stará žumpa. Keď do odkrytej žumpy policajt zasvietil, uľavilo sa mu. Spozoroval vystrašenú špinavú tváričku malého chlapca, ktorý ho oslovil s prosbou – „pomôžte mi!“. Policajti ho následne spoločnými silami vytiahli von. Chlapec nemal žiadne vonkajšie zranenia," priblížila Polícia.

Policajti zachránili dieťa v poslednej chvíli. "Pokiaľ by si otvorený septik nevšimli, mohli by byť následky obyčajnej detskej zvedavosti fatálne," dodala Polícia.

zdroj a foto: Facebook stránka Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre