04262024pia

V Kalinčiakove horela kuchyňa rodinného domu, v ktorom žijú 10-ročné dvojičky už bez svojej maminy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALINČIAKOVO / LEVICE 7. februára 2023 - V levickej mestskej časti Kalinčiakovo horela kuchyňa rodinného domu. Ako informuje Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, požiar ohlásili dňa 5. februára 2023 krátko pred 01.00 hod.

V Kalinčiakove horela kuchyňa rodinného domu

Podľa ďalších informácii po príchode na miesto udalosti hasiči prieskumom zistili, že ide o požiar v kuchynskej miestnosti rodinného domu. "Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Leviciach, ktorí požiar zlikvidovali jedným vysokotlakovým prúdom," dodala Červočová.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Mladé dvojičky môžete finančne podporiť v ich ťažkej životnej situácii

V dome bývajú dvojičky Emka a Ninka (10 r.), ktoré vo svojich štyroch rokoch prišli po ťažkej chorobe o svoju maminu Veroniku. V súčasnosti ich maminu zastupuje ich starká Marika. O to ťažšie sa vníma skutočnosť, čo sa im aj teraz stalo. V prípade, žeby ste v ich náročnej životnej situácii chceli finančne podporiť, číslo účtu: SK62 5600 0000 0071 1286 9001.
Za všetku pomoc či už finančnú, fyzickú či morálnu veľmi pekne ďakujú.

V Kalinčiakove horela kuchyňa rodinného domu

zdroj a foto: KR HaZZ v Nitre

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre