04252024štv

V Tlmačoch horela chatka, tlela stena v oblasti komína vykurovacieho telesa

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TLMAČE 5. apríla 2022 - V Tlmačoch v záhradkárskej oblasti „GALEJE“ horela chatka. Ako informovala Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, požiar nahlásili v pondelok 4. apríla 2022 krátko po 17:00 hod.

V Tlmačoch horela chatka, tlela stena v oblasti komína vykurovacieho telesa

Podľa ďalších informácii na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Zlatých Moravciach, Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Leviciach a členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Tlmače, ktorí požiar zlikvidovali jedným D prúdom.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
V Tlmačoch horela chatka, tlela stena v oblasti komína vykurovacieho telesa

Jednotka Dobrovoľného hasičského zboru mesta (DHZM) Tlmače v počte 1+4 vykonala výjazd na CAS 15 Iveco Daily a súčasne upovedomila krajské operačné stredisko HaZZ v Nitre o vzniknutej situácii. "Keďže na miesto určenia sme dorazili ako prví, okamžite sme začali s prieskumom, pri ktorom bola zistená tlejúca stena v oblasti komína vykurovacieho telesa. Za pomoci technických prostriedkov a motorovej píly bolo nutné stenu rozobrať a tlejúcu izoláciu spoločne s dreveným obložením odstrániť. Po lokalizovaní bol k likvidácií požiaru použitý 1xD prúd. Na mieste sme zasahovali spoločne s členmi HaZZ Zlaté Moravce a HaZZ Levice s technikou 2x CAS 30 Tatra 815-7, ktorá z dôvodu obmedzenej prístupovej cesty nebola použitá. Výjazdu sa zúčastnili členovia DHZM Tlmače: Martin Beťko, Ľudovít Beládi, Jozef Šimon, Milan Dunka a Milan Horniaček. veliteľ DHZM Tlmače Martin Beťko," priblížil situáciu DHZM Tlmače.

zdroj a foto: KR HaZZ v Nitre, DHZM Tlmače

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre