05022024štv

V Leviciach a Kalinčiakove policajti odhalili vodičov, ktorí za volantom nafúkali takmer 2 promile

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 7. novembra 2022 - Policajti počas víkendu odhalili v rámci okresu Levice dvoch vodičov, ktorí jazdili pod vplyvom alkoholu a nafúkali nad jedno promile. Ako informuje Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj, aj napriek tomu, že už druhý mesiac prebieha akcia zameraná na alkohol, vodiči sú viac a viac trúfalí a nerobí im problém sadnúť opití za volant.

V Leviciach a Kalinčiakove policajti odhalili vodičov, ktorí za volantom nafúkali takmer 2 promile

Podľa ďalších informácii 60-ročný vodič v levickej mestskej časti Kalinčiakovo nafúkal 0,77 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,60 promile. "Ďalší 34-ročný vodič v Leviciach nafúkal 0,89 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,85 promile," dodala Polícia.

Obaja vodiči skončili v policajnej cele, v ktorej si posedeli až do svojho vytriezvenia. "Na krku majú trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uzavrela Polícia.

zdroj a ilustračná foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre