04192024pia

Jednou z obetí tragickej nehody v Bratislave je aj bývalý študent šahanského gymnázia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / ŠAHY 4. októbra 2022 - Jednou z obetí tragickej nehody na Zochovej ulici v Bratislave z nedele 2. októbra je aj bývalý študent Gymnázia Juraja Szondyho v Šahách. Ako informuje škola na svojej Facebook stránke, ide o Richarda H., ktorý pochádza z obce Balog nad Ipľom.

Jednou z obetí tragickej nehody v Bratislave je aj bývalý študent šahanského gymnázia

"S hlbokou bolesťou sa lúčime s bývalým študentom nášho gymnázia Richardom H. Náš učiteľský zbor a študenti boli šokovaní tragickou správou. Úprimnú sústrasť Ricsiho rodine, zdieľame ich nesmiernu bolesť. Dochádzajú slová. Ticho prehovorilo. Tá prázdnota. Vaša spomienka bude navždy žiť v našich srdciach! Nech ťa Boh sprevádza! Nech je tvoj odpočinok pokojný, Ricsi!" so smútkom uvádza škola na na svojej Facebook stránke.

Podľa našich informácii bol takisto účastníkom tejto tragickej nehody aj študent priamo zo Šiah, ktorý by aktuálne mal byť v umelom spánku.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

zdroj, foto a video: Facebook Polícia Slovenskej republiky

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre